Tippek és tanácsok

2016-os fürdőszoba trendek

Melyek az uralkodó fürdőszobatrendek 2016-ban?

A fürdőszoba kialakítására ma már ugyanolyan gondos figyelmet fordít minden, a design iránt fogékony ember, mint a hálószoba vagy a konyha berendezésére. A trendérzékenyek ugyanúgy követik a fürdőszoba trendek változásait, ahogyan azt a lakás egyéb helyiségeinek, kiegészítőinek esetében. A fürdő nem csak egy semleges, tisztálkodásra szolgáló kis tér többé, hanem lehetőségek tárháza.

Idén érdemes a csempék és egyéb burkolatok tekintetében a minimalizmust előnyben részesíteni. A legújabb iránymutatások alapján ugyanis nagyon divatosak lesznek a pasztellszínek, a visszafogott árnyalat és a minimalista minták, formák. Az idei év azoknak kedvez, akik a szolid, de ízléses beltereket kedvelik. Ez a funkcionalitás éve lesz a fürdőszobák esetében. A szaniterek, zuhanyfülkék, kádak, mosdók letisztult formavilága mellé a szürke és a világos árnyalatok csempésznek harmóniát, amit a burkolatok izgalmas textúrája egészít ki.

Tudjon meg többet, és modernizálja fürdőszobáját a mi segítségünkkel! Keressen minket bizalommal, és legyen Ön is a vásárlónk!

Vissza a tippek és tanácsokhoz