Tippek és tanácsok

A tökéletes fürdőszoba a 3D látványterveknél kezdődik!

Új fürdőszoba kell a családnak, mert a régit már kinőtték, elkoptatták, vagy egyszerűen csak szeretnének valami egészen más stílusút, mint amilyen az előző volt?

Új fürdőszoba kell a családnak, mert a régit már kinőtték, elkoptatták, vagy egyszerűen csak szeretnének valami egészen más stílusút, mint amilyen az előző volt? A fürdőszoba megtervezése, kitalálása és kivitelezése összetett feladat, hiszen maga  fürdőszoba is összetett funkciókkal rendelkezik. A fürdőszobában egyszerre válik lehetségessé a tisztálkodás napi rutinjának elvégzése, valamint a mindennapos stressz feloldása, a lelki béke visszanyerése vagy éppen egy fontos eseményre való felkészülés is. Sokan arra használják a fürdőzést, hogy relaxáljanak, átgondolják a napjukat, felkészítik magukat az előttük álló feladatokra, vagy csak beszélgetnek közben egy jót a családtagjaikkal, barátaikkal. Látható, hogy egy fürdőszoba kialakítása komoly feladat, ha azt szeretnénk, hogy valóban olyan legyen, ami a legmagasabb elvárásoknak, a személyre szabott igényeknek is meg tud felelni. Ebben tud segíteni a 3D látványterv alkalmazása.

Hogyan tudjuk elérni a 3D látványterv segítségével, hogy a fürdőszobában részletekbe menően minden az elképzeléseknek megfelelően legyen? A ma használatos, korszerű tervezőprogramoknak hála érzékletes, aprólékos és nagyon élethű látványterveket kérhetünk a szakemberektől, akik a fürdőszobát virtuálisan felépítik és berendezik a megrendelő kívánságai alapján. Ön csak eldönti, milyen legyen a burkolat, hová kerüljön a kád, vagy a zuhanykabin, milyen színárnyalatban képzelte el a fürdőszoba szőnyeget, a 3D látványtervben pedig pillanatok alatt megjelenik a kért részlet. A 3D látványterv egyik nagy előnye, hogy kockázat nélkül lehet variálni, hiszen ez még csak tervezés. Ebben a fázisban azonban mindent véglegesíteni lehet, ami a későbbi költségekre és az eredményre hatással van. Ennek köszönhetően minden kontrollálhatóbb, átláthatóbb, egyszerűbb, és nem kell attól tartani, hogy utólag valamit megbán a fürdő leendő használója.

Amennyiben fürdőszoba felújítást, átalakítást, vagy építést tervez, semmiképpen se hagyja ki az előkészületekből a 3D látványtervet sem, mert megkönnyíti a dolgát! Keressen meg minket bizalommal és a segítségünkkel berendezheti álmai fürdőjét pontosan olyanra, amilyennek lennie kell! A 3D látványterv részleteivel kapcsolatban keressen meg minket bizalommal elérhetőségeink egyikén!

Vissza a tippek és tanácsokhoz