Álló Kerti Csapok

Álló Kerti Csapok

100% alumíniumból készült, így nem korrodálódik, sokáig a kert dísze! Porfestve!

A tökéletes fürdőszoba a 3D látványterveknél kezdődik!

A tökéletes fürdőszoba a 3D látványterveknél kezdődik!Új fürdőszoba kell a családnak, mert a régit már kinőtték, elkoptatták, vagy egyszerűen csak szeretnének valami egészen más stílusút, mint amilyen az előző volt? A fürdőszoba megtervezése, kitalálása és kivitelezése összetett feladat, hiszen maga  fürdőszoba is összetett funkciókkal rendelkezik. A fürdőszobában egyszerre válik lehetségessé a tisztálkodás napi rutinjának elvégzése, valamint a mindennapos stressz feloldása, a lelki béke visszanyerése vagy éppen egy fontos eseményre való felkészülés is. Sokan arra használják a fürdőzést, hogy relaxáljanak, átgondolják a napjukat, felkészítik magukat az előttük álló feladatokra, vagy csak beszélgetnek közben egy jót a családtagjaikkal, barátaikkal. Látható, hogy egy fürdőszoba kialakítása komoly feladat, ha azt szeretnénk, hogy valóban olyan legyen, ami a legmagasabb elvárásoknak, a személyre szabott igényeknek is meg tud felelni. Ebben tud segíteni a 3D látványterv alkalmazása.

Hogyan tudjuk elérni a 3D látványterv segítségével, hogy a fürdőszobában részletekbe menően minden az elképzeléseknek megfelelően legyen? A ma használatos, korszerű tervezőprogramoknak hála érzékletes, aprólékos és nagyon élethű látványterveket kérhetünk a szakemberektől, akik a fürdőszobát virtuálisan felépítik és berendezik a megrendelő kívánságai alapján. Ön csak eldönti, milyen legyen a burkolat, hová kerüljön a kád, vagy a zuhanykabin, milyen színárnyalatban képzelte el a fürdőszoba szőnyeget, a 3D látványtervben pedig pillanatok alatt megjelenik a kért részlet. A 3D látványterv egyik nagy előnye, hogy kockázat nélkül lehet variálni, hiszen ez még csak tervezés. Ebben a fázisban azonban mindent véglegesíteni lehet, ami a későbbi költségekre és az eredményre hatással van. Ennek köszönhetően minden kontrollálhatóbb, átláthatóbb, egyszerűbb, és nem kell attól tartani, hogy utólag valamit megbán a fürdő leendő használója.

Amennyiben fürdőszoba felújítást, átalakítást, vagy építést tervez, semmiképpen se hagyja ki az előkészületekből a 3D látványtervet sem, mert megkönnyíti a dolgát! Keressen meg minket bizalommal és a segítségünkkel berendezheti álmai fürdőjét pontosan olyanra, amilyennek lennie kell! A 3D látványterv részleteivel kapcsolatban keressen meg minket bizalommal elérhetőségeink egyikén!

Álló kerti csap, mint látványelem? Miért is ne?

Álló kerti csap, mint látványelem? Miért is ne?A legtöbb családi ház kertjében megtalálhatók az álló kerti csapok, amelyek általában látványban nem nyújtanak akkora pluszt, mint funkciójukat tekintve, ezt a tényt pedig sokan bánják. A kert kinézetén rendkívül sokat tud rontani egy jellegtelen, vagy elhasználódott álló kerti csap, mi pedig termékeinkkel ezen szeretnénk változtatni, ezért a megszokottól eltérő választékot alakítottunk ki belőlük.

Egy ingatlan kertjével kapcsolatban mindig felmerül valamilyen teendő, amiknek elvégzésében fontos szerepet töltenek be az álló kerti csapok, így tulajdonképpen nélkülözhetetlenek. Ebből kifolyólag a legtöbb ingatlantulajdonos inkább a praktikumot igyekszik meglátni bennük, mivel használatukkal nem megterhelő vizet nyerni a virágok locsolásához, a növényültetéshez, vagy az egyéb kerti tevékenységekhez, hiszen egy kannát ily módon könnyedén meg lehet tölteni. Tulajdonképpen ez az előny kárpótolja az álló kerti csapok használóit, ezért egy idő után megbékélnek velük.

Termékeinkkel többé nem kell ilyen kompromisszumot kötni! Vállalkozásunk a kerti csapokra nemcsak használati eszközként tekint, hanem látványelemként is. A választékunkban kapható álló kerti csapok a praktikusságukon túl olyan elegáns külsővel is rendelkeznek, ami hozzájárul a kert ízléses látványának megteremtéséhez, így termékeink egyúttal a kert díszeivé is válhatnak. Álló kerti csapjaink rendkívül ellenállóak, szerkezetükben sem az erős napsugárzás, sem a csapadékos idő, de még az erős fagyok sem tehetnek kárt, így hosszú éveken át megőrzik látványos küllemüket anélkül, hogy kopásnak indulnának. Termékeinket sokkal egyszerűbb karbantartani, mint a hagyományos kialakítású álló kerti csapokat!

Többé nem kell lemondania az igényesen kialakított környezetről! Gazdagítsa kertjét Ön is egy nem mindennapi álló kerti csappal. Válassza ki kínálatunkból az Önnek tetsző terméket és szerezze be! Ha a vásárlás előtt kérdései lennének az álló kerti csapokkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, és kollégáinktól mindenre választ kaphat!