Tippek és tanácsok

Esztétikus és praktikus megoldás a fürdőszobába: sarokkád

Leendő fürdőszobánk bebútorozásakor a legfontosabb döntés, hogy zuhanykabint, vagy kádat válasszunk-e!

Mindkét választásnak megvan a maga előnye, de ha a kád mellett döntöttünk, ezzel még nem zárult le a döntési folyamat. Felmerül egy új kérdés, hogy hagyományos, vagy sarokkádra essen a választásunk!

sarokkád a közhiedelemmel ellentétben nem foglal nagyobb helyet, mint a hagyományos kádak, és megvan a maga előnye, akár kisebb, akár nagy méretű fürdőszobáról legyen szó. A sarokkád egyik legnagyobb előnye egyértelműen az esztétikumában rejlik. Különleges, modern, exkluzív hatást kelt egy beépítettsarokkád, megfelelő elrendezésű fürdőszobában.

Ha nem szimmetrikus a fürdőszobánk alapterülete, lágy, lekerekített vonalaival a sarokkád a legmegfelelőbb választás, mert így optimálisabb a helykihasználás.

sarokkádak kialakítása változatos, egyedi igényekre szabott, emellett a fürdéshez szükséges kellékek tárolására is kitűnően alkalmas. Ha a fürdőszobánkban kevés hely áll rendelkezésre, akkor tökéletes választás lehet egy aszimmetrikus sarokkád.

Budapesti üzletünkben több nagy márka kínálatából választhat. Katalógusaink megkönnyítik a dolgát, ha sarokkádra, fürdőszoba burkolatra, bútorra,zuhanykabinra, vagy egyéb fürdőszobai kiegészítőre van szüksége!

Vissza a tippek és tanácsokhoz