Folyóka

A tökéletes zuhanyfolyóka haszna

A tökéletes zuhanyfolyóka hasznaÖn is a tökéletes zuhanyfolyókát keresi? Mit szólna hozzá, ha azt mondanánk, hogy most megtalálta? Na de egyáltalán honnan lehet felismerni azt, hogy a tökéletes zuhanyfolyókával találtuk szembe magunkat?

A zuhanyfolyókákból ma már rengeteg féle létezik, de a legfontosabb mégis csak az, hogy kiválóan képesek legyenek ellátni a funkciójukat, vagyis képesek legyenek a zuhanyzás közben felgyülemlő vizet gyorsan és hatékonyan elvezetni. Az sem árt, ha a zuhanyfolyóka alapanyaga bírja a strapát, és valóban hosszú távon lehet számítani rá, tehát rozsdamentes anyagból, optimális esetben acélból készül, ami ellenáll a víz állandó ostromának, nem korrodálódik és így a tulajdonosok egészségét sem veszélyezteti.

A zuhanyfolyókák ezen túl stílusosak is tudnak lenni, és képesek egy csipetnyi designt csempészni a fürdőszobába. Az igazán tökéletes zuhanyfolyókák mellett dönthetünk úgy, hogy nem építtetünk zuhanykabint vagy zuhanytálcát, így megvalósítható a szintkülönbség nélküli zuhanyzó kis terekben is!

Keressen minket bizalommal és rendeljen tőlünk tökéletes zuhanyfolyókákat!

Radaway Zuhanyfolyóka

A rozsdamentes zuhanyfolyókáink minden eleme rozsdamentes acélból készül.

Geberit Cleanlie Zuhanyfolyóka

Geberit Cleanlie Zuhanyfolyóka A Geberit CleanLine zuhanyfolyóka nem csak jól néz ki, de egyszerűen is kezelhető....

Geberit Padlóösszefolyó

Geberit Padlóösszefolyó Amikor a szerelésnek a lehető legegyszerűbbnek kell lennie és a költségeket a lehető...

Padlósíkra építhető lefolyók

Padlósíkra építhető lefolyók

Sarokba építhető lefolyók

Sarokba építhető lefolyók