Tippek és tanácsok

Hogyan érdemes tisztítani a zuhanykabint?

A zuhanykabin tisztaságára esztétikai és egészségvédelmi szempontból is érdemes odafigyelni. Ha hetente egyszer szánunk rá egy kis időt és energiát, akkor azonban nem lesz olyan nehéz dolgunk, hiszen ennyi idő alatt nem válik súlyossá a helyzet sem a vízkő, sem a penész tekintetében.

Ráadásul van néhány trükk, amivel az eredmény látványosan szép lehet, a munka pedig gyors. Nézzük, hogyan érdemes tisztítani a zuhanykabint!

A boltokban számtalanféle vízkőoldó kapható. Az emberek általában valamelyik ismertebb márka termékére esküdnek, de ha valaki szeretné inkább a természetes megoldást választani, akkor az ecetet érdemes kipróbálnia.  A zuhanykabin minden részén érdemes egy kicsit állni hagyni a kiválasztott tisztítószert: töröljük át vele a tálcát és az ajtókat, majd hagyjuk hatni! A zuhanyrózsát beáztatni a legjobb. Fontos, hogy ne hagyjuk ki a zuhanykabin sarkait, illetve a szerelvényeket sem!

Hiába a gondos karbantartás, a zuhanykabin egyszerűen már elöregedett? Forduljon hozzánk bizalommal, ha szeretne újat vásárolni!

Vissza a tippek és tanácsokhoz