Tippek és tanácsok

Kis fürdőszobába is praktikus megoldások

Rengeteg lehetőségünk nyílik arra, hogy ízlésesen rendezzük be azt a kis helyiséget, ami a rendelkezésünkre áll

Természetes, hogy mindenki nagy fürdőszobáról álmodozik, bár néha előfordul, hogy a valóság nem tükrözi ezt a fajta elképzelésünket, de mindettől függetlenül is lehetőségünk nyílik arra, hogy ízlésesen rendezzük be azt a kis helyiséget, ami a rendelkezésünkre áll. Nézzünk meg néhány tippet, hogy hogyan:

  • Íves vagy lekerekített fürdőszoba bútorok, illetve szaniterek: A kis helyeken nem célszerű szögletes formát használni, mivel értékes helyeket vehet el, másrészről folyamatosan beleütközhetünk az éles sarkokba.

  • Kád vagy zuhanyfülke: Ha alapvetően fürdőkádunk van, érdemes megfontolnunk a zuhanykabin lehetőségét, mellyel igen nagy helyet spórolhatunk.

  • Nagy minták használata: Ha szeretnénk, hogy a tér nagyobbnak hasson, akkor érdemes nagy mintákat használni a falakon, például vastagabb vízszintes csíkokat.

  • Sarokmosdó és falba szerelt csaptelep: Néha egyetlen megoldásként gondolhatunk a sarok mosdó kialakítására, és nem is gondolná, hogy mennyi helyet lehet spórolni, egy olyan csapteleppel, ami a falba van szerelve.

Ha felkeltették érdeklődését tippjeink, tekintse meg különböző fürdőszoba bútorainkat, csaptelepeinket, szanitereinket, és rendezze be velünk fürdőszobáját!

Vissza a tippek és tanácsokhoz