Medence

Tiszta vízű medence? Minőségi medence vegyszerekkel elérheti!

Tiszta vízű medence? Minőségi medence vegyszerekkel elérheti!Egy saját medence a kertben nagy örömöt jelent, hiszen bármikor úszhatunk egy jót vagy csak megmártózhatunk, ha a nyári kánikulában szeretnénk egy kis felüdüléshez jutni. Természetesen nem mindegy, hogy milyen az a medence, milyen minőségű a víz, amiben úszunk és fürdünk. Nagyon fontos, hogy gondoskodjunk a tisztaságáról és a rendszeres higiéniáról.

A medence vegyszerek használata kihagyhatatan mozzanata az igényes medencék fenntartásának. A segítségükkel a medence vize mindig megfelel az elvárt normáknak. Nem kell attól tartani, hogy a medence fala bealgásodik, nem szaporodnak el a vízben a kórokozók, és anélkül fürödhetünk, hogy fertőzésektől kellene tartanunk.

Termékeink között kizárólag minőségi és elismert medence vegyszereket talál, méghozzá kedvező árakon! Szerezze be tőlünk a szükséges klór tartalmú termékeket, vízkőkiválásgátló folyadékot, habzásgátló folyadékot vagy pelyhesítőt és gombaölő fertőtlenítő szereket, hogy medencéje vize minden fürdőzés alkalmával kifogástalan minőségű lehessen!

Nézzen körül nálunk, és rendeljen medence vegyszereket, melyek rendszeres használatával fenntarthatja a víz ideális állapotát! Kérdéseivel keressen minket bátran!

Mire van szükség a medence vízminőségének megőrzéséhez?

Mire van szükség a medence vízminőségének megőrzéséhez?Nincs is annál kényeztetőbb érzés, amikor az ember a nyári forróságban saját medencéjének a hűs vizét élvezheti. Ahhoz, hogy ez mindig adott legyen, és tiszta medencevíz várja a fürdőzőket, fontos, hogy mindig kiemelt figyelmet fordítsanak a tulajdonosok a medence vízminőségének megőrzésére. A kérdés már csak azt, hogy hogyan lehet ezt egyszerűen és hatékonyan megoldani?

A medence vízminőségének megőrzésének érdekében a hozzáértők a többféle vegyszer egyidejű alkalmazását ajánlják, ehhez pedig érdemes olyan vegyszeradagoló berendezést beszerezni, ami folyamatosan gondoskodik ezen szerek adagolásáról. A készülékek ugyanis nemcsak a folytonosságról gondoskodnak, hanem a megfelelő mennyiségről is, így nem fordulhat elő, hogy véletlenül több vegyszer kerül a vízbe. Ezen kívül a medence vízminőségének megőrzéséhez célszerű homokszűrőt alkalmazni, a folyamatos vegyszeradagolás és a szerkezet együttes hatása sokkal tisztább végeredményt biztosít.

Élvezze Ön is medencéje kristálytiszta vizét, ehhez pedig szerezze be a vegyszereket kínálatunkból! Ha kérdései lennének a vásárlás előtt, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Vegyszerek

Algenix 1 liter, 5 liter

Algenix 1 liter , 5 liter

Klór granulátum 1kg , 5kg

Klór granulátum 1kg , 5kg

Maxi klórtabletta 1kg , 5kg

Maxi klórtabletta 1kg , 5kg

Maxi-kombi klórtabletta 1kg ,5kg

Maxi-kombi klórtabletta 1kg , 5kg

Mini klórtabletta 1kg , 5kg

Mini klórtabletta 1kg , 5kg

Mini-kombi klórtabletta 1kg , 5kg

Mini-kombi klórtabletta 1kg , 5kg

Pelyhesítő folyadék 1

Pelyhesítő folyadék

Téliesítő folyadék 1 liter

Téliesítő folyadék 1 liter

Habzásgátló folyadék 0,5kg

Habzásgátló folyadék 0,5kg

pH növelő granulátum

pH növelő granulátum