Műfű

Fungrass

 • A természetes fű hatását adja, antiallergén, környezetbarát, tisztán tartása egyszerű, nem igényel különleges tisztítószert, az időjárás viszontagságainak tökéletesen ellenáll.

A műfű használatának előnyei:

 • Olyan akár a természetes fű.
 • Hosszú élettartalmú és nem igényel állandó karbantartást, nemkell gyomlálni és locsolni.
 • UV stabil, így nem színeződik el.
 • Környezetkímélő, hiszen nem igényel állandó öntözést,növényvédelmet, újrahasznosított anyagból készül.
 • Egyszerűen takarítható.
 • Könnyű szerkezete miatt bizonyos típusok alkalmasak atetőteraszok burkolására is.
 • Számos felületre lerakható (pl: föld, beton, csempe).
 • Lakossági/dekor – és sport változata is kapható. Vízáteresztőek, így a csapadék átfolyik, nem alakul ki pocsolya.
 • Szép, egységes kinézetet biztosít a kertben, teraszon, medencekörül, erkélyen.
 • Szabadtéri időtöltésre, sportolásra is alkalmas, az ízületeketkíméli, ha szakszerűen telepítik.

Tudjon meg többet a műfű előnyeiről!

Tudjon meg többet a műfű előnyeiről!Nincs olyan ember, akit a zöld gyep látványa ne nyűgözne le, azonban ahhoz, hogy mindig szép és egészséges legyen a fű, rengeteg gondozást, öntözést és odafigyelést igényel, ami sajnos nem mindig kivitelezhető, ráadásul a föld minősége is jelentős mértékben befolyásolja a gyep állapotát. Ha Ön is már rengeteget kísérletezett ezzel kapcsolatban és megelégelte a próbálkozásokat, döntsön a műfű mellett!

A műfű látványában egyáltalán nem különbözik a valódi gyeptől, csak gondozásában, mégpedig, hogy sokkal egyszerűbb kezelni. Antiallergén, környezetbarát, tisztán tartása rendkívül egyszerű, nem igényel különleges tisztítószert, az időjárás viszontagságainak tökéletesen ellenáll, így a nyári fűkiégés miatt sem fogja Önt bosszúság érni. A műfű kiváló ellenállóképességgel rendelkezik, ezért akár sportpályákhoz is szeretik alkalmazni, hiszen kiválóan bírja a rendszeres igénybevételt.

Tapasztalja meg Ön is a műfű előnyeit, szerezze be kínálatunkból, kérdéseivel pedig bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Zöld pázsit egész évben? Műfűvel lehetséges!

Zöld pázsit egész évben? Műfűvel lehetséges!A zöld gyep mindenhol jól mutat, kellemes érzés rajta járni, és szemet gyönyörködtető látvány a szélben hullámzó fűszálak zöld színe is. Ki ne szeretne csodás zöld gyepet a kertjébe, vagy az udvarára? Valószínűleg senki sem utasítaná vissza ezt az ajánlatot. A gyep természetesen nem magától életteli, zöld, selymes és egészséges. A sok-sok gondozásnak köszönhetően, és persze az ideális körülményeknek hála olyan szép, amilyen. Ha csak az egyik is hiányzik, akkor sajnos akárhogy is szeretné valaki, nem lesz a kertje katalógusba illő zöld pázsittal díszítve.

A zöld gyep csak addig virul, amíg az időjárás is úgy akarja. Ősszel sajnos csak megszürkült, elfonnyadt fűcsomók maradnak utána, télen pedig jobbára betemeti a fehér hótakaró. Pedig milyen nagyszerű lenne, ha egész évben zöldellő pázsit húzódna a ház előtt, ugye? Ez ma már nem is olyan teljesíthetetlen álom, mert a műfűvel abszolút lehetséges. Műfű az igazi helyett? A természetes dolgok rajongói számára ez felér egy valóságos szitokszóval. Mégis érdemes közelebbről megismerni azt, hogy mire mondanak nemet, mert talán nem is olyan szörnyű, mint amilyennek gondolják!

A műfű nem egy műanyag borzalom, mert a modern technológiával készült műfű szőnyegek nemcsak távolról hasonlítanak az igazira, de még érzetre is selymes tapintásúak. Sűrű, zöld, méretre készült gyepet varázsolhatunk a műfű telepítésével csupán pár óra alatt. A műfűnek rengeteg előnye van, az egyik legkézenfekvőbb az, hogy nem élő dologról van szó. A legjobb ebben az, hogy nincs szükség a körülmények mérlegelésére, kerti szerszámok vásárlására, időbeosztásra, mert nem kell semmit sem tenni azért, hogy a műfű olyan maradjon, mint az elején. A műfűvel Önnek is egész évben zöld pázsitja lehet, ráadásul nemcsak a kertben, hanem akárhol, a terasztól kezdve a balkonon át egészen a tetőig.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és úgy döntött, hogy szívesen bevonná örökéletű, zöld gyeppel az udvarát, rendeljen méretre szabható műfüvet! Ha kérdése van termékeinkről, vagy szolgáltatásainkról, akkor keressen fel minket megadott elérhetőségeink egyikén bővebb tájékoztatásért!