Wpc teraszburkolat

A Bergdeck Lengyelországban a Salag által létrehozott márka, amely a belsőépítészeti ipar egyik vezetője, a PVC és az alumínium padlólap gyártója.

A kompozit teraszlemez gyártását a teljes szerelési és befejező rendszerrel együtt speciális mérnökök és tervezők csapata fejlesztette ki. Cégünk a természetből származó anyagokra összpontosít. A legmagasabb minőségű fa lisztet használjuk a legújabb polimer technológiákkal kombinálva. A táblák készítésének, paramétereinek és minőségének ellenőrzésének teljes folyamata laboratóriumokban zajlik. Folyamatosan összpontosítunk termékünk fejlesztésére, amely 20 éves belsőépítészeti iparági tapasztalattal rendelkezik.

Ajánlatunk tartalmaz wpc kompozit táblákat, kényelmes és gyönyörű teraszokat, eredeti esztétikával, eredeti és egyszerű összeszerelési rendszerrel.

A Bergdeck egy új minőség a globális fa- és pvc kompozit piacon. A Bergdeck teraszdeszka korlátlan képzelettel rendelkező emberek számára készült termék. A teraszok és erkélyek mellett biztonságosan használható uszodáknál, kerítéseknél és mindennél, amit a fantázia mond. Táblázatunk egyedi, nem éghető anyag, amely nem rothad, ellenáll a gombáknak és a zuzmóknak, garantálja a hosszú távú elégedettséget. A kompozit Bergdeck táblákból készült terasz fa illata, meleg, mint a fa, tökéletesen utánozza és helyettesíti a fát.