Mollis-Desing

Kényelmes és csendes belső terek csak Önnek

Lakás vagy házszépítésben gondolkodik? Hozzon létre egy hangulatos és funkcionális teret, amely megfelel az egyéni igényeknek. A mollis® dekoratív fali panelek páratlan és praktikus megoldást kínálnak a belső terekhez! Legyen szó előtérről, konyháról, nappaliról, gyerekszobáról, falpaneleinket bárhol használhatja.

Annak érdekében, hogy megfeleljünk a modern lakberendezési piac dinamikusan változó igényeinek, létrehoztunk egy új innovatív termékcsoportot, a mollis® dekoratív, kárpitozott falpaneleket. A mollis® termékcsalád modern és esztétikus 3D hatású elemei valódi alternatívát nyújtanak a puha faldekorra.

Nincs többé üres hideg fal, csak tökéletes és esztétikus falvédelem

sokan panaszkodnak arra, hogy lakásukban a fal szinte árasztja  a hideget! Hideg a felülete, hideg a tapintása - és különösen  akkor jelent ez problémát, ha valamiért a fallal érintkezni kell. erre a problémára tökéletes megoldás a mollis® panel nemcsak  páratlan esztétikai hatást nyújt, hanem megóvja  a falakat a lehűléstől is.

Korlátlan  lehetőségek  igazán eredeti és  barátságos belső terek

Alkosd meg velünk a stílusod, adj hozzá egy kis luxust!  a kárpitozott mollis® panelek csökkentik  a kellemetlen visszhangot, miközben kivételes  eleganciát és hangulatot biztosítanak.  ajánljuk a sötét geometriai paneleket,  halszálka mintával elrendezve. Önmagáért beszél!

Letölthető dokumentumok: