Tippek és tanácsok

Az idei trendekbe is illik a Zalakerámia padlólap

Fürdőszobai burkoláshoz a hazai márka terméke, a Zalakerámia padlólap telitalálatnak bizonyul. Minden fürdő padlója több lesz ilyen burkolólapokkal.

Fürdőszobai burkoláshoz a hazai márka terméke, a Zalakerámia padlólap telitalálatnak bizonyul. Minden fürdő padlója több lesz ilyen burkolólapokkal.

A fürdőszoba padlója új burkolatot kaphat, ha éppen új fürdő van kibontakozóban vagy akkor is, ha a meglévőt szeretnék felújítani. A burkolat padlót borító része éppen olyan meghatározó, mint a falakra kerülő csempék. A padlólapokat sokan az alapján választják, hogy milyen, aktuális fürdőszoba trendek uralkodnak.

Az idén divatosnak és stílusosnak számító fürdőszobákban a természetes minták és a visszafogott színek is helyet kapnak. A Zalakerámia padlólapok kínálatában több olyan termékcsalád is szerepel, amik tökéletesen illenek ebbe a koncepcióba. A világos bézs, a tengerpartokat idéző homokszín vagy a sötétebb szürke mind kerülhet a fürdő padlójára. Hódítanak a földszínek, az okker, a barna, de a barack árnyalat is az év slágerszínévé válhat.

A semleges árnyalatok, a környezetbarát anyagok, a megfizethető áron kapható burkolatok összecsengenek a praktikus, környezettudatos fürdők kialakítására irányuló törekvésekkel.

Miért éppen a Zalakerámia padlólapok szerepeljenek a burkolatok listájának tetején? A cég évtizedek alatt vívta ki a nemzetközi sikert magának. Ma is gyártják klasszikus és megújulni képes termékeiket. A padlólap külön igénybevételnek van kitéve egy fürdőben, így a külső mellett az is hangsúlyt kap, hogy mennyire lesz hosszú távon tartós is a burkolat a padlón.

A Zalakerámia padlólapokat a burkolatgyártás tradícióira épülő minőség jellemzi, ugyanakkor a gyártó a folyamatos megújulásnak is teret hagyott. Nem véletlen, hogy a márka piacvezető szerepet vívott ki magának, nem csupán a hazai burkolólapok gyártóinak világában, de nemzetközi viszonylatban is. A Zalakerámia csempék és padlólapok ma korszerű technológiával, divatos és klasszikus árnyalatokban, kreatív mintákkal készülnek.

A kereskedésünkben megtalálja a régi és új Zalakerámia padlólapokat, csak választania kell, megvásárolni és elkezdeni a burkolást, a fürdőszoba felújítását.

Vissza a tippek és tanácsokhoz