Folyóka

A tökéletes zuhanyfolyóka haszna

A tökéletes zuhanyfolyóka hasznaÖn is a tökéletes zuhanyfolyókát keresi? Mit szólna hozzá, ha azt mondanánk, hogy most megtalálta? Na de egyáltalán honnan lehet felismerni azt, hogy a tökéletes zuhanyfolyókával találtuk szembe magunkat?

A zuhanyfolyókákból ma már rengeteg féle létezik, de a legfontosabb mégis csak az, hogy kiválóan képesek legyenek ellátni a funkciójukat, vagyis képesek legyenek a zuhanyzás közben felgyülemlő vizet gyorsan és hatékonyan elvezetni. Az sem árt, ha a zuhanyfolyóka alapanyaga bírja a strapát, és valóban hosszú távon lehet számítani rá, tehát rozsdamentes anyagból, optimális esetben acélból készül, ami ellenáll a víz állandó ostromának, nem korrodálódik és így a tulajdonosok egészségét sem veszélyezteti.

A zuhanyfolyókák ezen túl stílusosak is tudnak lenni, és képesek egy csipetnyi designt csempészni a fürdőszobába. Az igazán tökéletes zuhanyfolyókák mellett dönthetünk úgy, hogy nem építtetünk zuhanykabint vagy zuhanytálcát, így megvalósítható a szintkülönbség nélküli zuhanyzó kis terekben is!

Keressen minket bizalommal és rendeljen tőlünk tökéletes zuhanyfolyókákat!

Styron Zuhanyfolyóka

Beltéri folyókák egyenes

Radaway Zuhanyfolyóka

A rozsdamentes zuhanyfolyókáink minden eleme rozsdamentes acélból készül.

Geberit Cleanlie Zuhanyfolyóka

Geberit Cleanlie Zuhanyfolyóka A Geberit CleanLine zuhanyfolyóka nem csak jól néz ki, de egyszerűen is kezelhető. A többi...

Ravak zuhanyfolyóka

Kedveli a kerámiaburkolatok természetes szépséget és az akril zuhanytálcák univerzális tökéletességét? Méretre szabott...

H2O zuhanyfolyóka

Egyszerűen kivehető és leöblíthető kettős bűzzár, ami a víz kiszáradása esetén is megvédi a helységet a kellemetlen...

Mofém zuhanyfolyóka

Esztétikus, padlóba süllyesztett megoldás: Padlósíkra építhető lefolyók vagy Sarokba építhető lefolyók

Ferro zuhanyfolyóka

Gravitációs vízgyűjtés. Hagyományos zuhanytálca nélküli fürdőszobákhoz. Szabadon választott kabin forma és aljzat kivitel.