Burkoló szerszámok

Milyen speciális burkoló szerszámok léteznek?

Nálunk burkoló szerszámok széles választéka kapható mind a melegburkoláshoz, mind a hidegburkoló anyagok lerakásához. A melegburkolatokhoz különféle lerakó szetteket találhatsz laminált padlóhoz. Speciális burkoló szerszámok a hidegburkolatokhoz kellenek inkább, hiszen a csempe és járólap lerakása nem egyszerű. Ha csempézésre vállalkozol, akkor szükséged lesz a következőkre: csempevágó, fugázó, fugakaparó, csempelyukasztó készlet, fugázó zsák, burkoló vödör készlet, tüskés henger, szintező készlet.

A csempe méretre vágásához a különféle csempevágók valók, a csapok, kapcsolók, csatlakozók kimeneteihez pedig csempelyukasztót használj! A minőségi fugázáshoz vesd be a fugakeresztet, a fugázó zsákot és a fugakaparót! Speciális szivacsok is kaphatók, amivel a csempét megtisztíthatod a felesleges anyagtól. A tüskés henger az aljzatkiegyenlítés szerszáma, a frissen kiöntött, önterülő anyagokhoz használhatod a buborékok eltávolítására. Ezzel általában a kőműves dolgozik a burkolást megelőzően.

Alapvető burkoló szerszámok felújításhoz, javításhoz

Az építkezés, a felújítás, a javítások is igényelnek burkolást. A burkoló szerszámoknál kezdődik a jó mestermunka, nélkülük nincs szép burkolat.

A burkolat típusa meghatározó abból a szempontból, hogy milyen szerszámokra lesz szükség a munkához. Nem minden esetben kell felvonultatni az összes burkoló szerszámot, ezért a szerszámok mennyisége is változó. A megbízástól függ, hogy mit és mennyit kell magával vinnie a szerszámokból a szakembernek.

Vannak olyan szerszámok, amik viszont alapvető eszközök, ezeknek mindig kéznél kell lenniük. A hideg burkolásnál, amikor csempét, padlólapot kell precízen egymás mellé, illetve egymás fölé illeszteni, a szintező eszközöket, vízmértéket, kicsapózsinórt kell elővenni. Az egyenes vonalba lerakott burkolat nem fog elcsúszni, vízszintes sorokat alkotnak a csempék, ha a segéd eszközöket előveszi a szakember.

A burkoló szerszámokkal nemcsak szintezni kell, de bontani is. A felújításhoz a régi burkolatot el kell távolítani, ezt pedig bontó szerszámmal lehet a leggyorsabban elvégezni. A véső erre alkalmas szerszám, amit az aljzat előkészítéséhez is segítségül hívnak a szakemberek. A bontás, az előkészítés után jöhet maga a burkolás.

A burkoláshoz a szivacsot, kendőt, fugázó eszközöket is bele kell tenni a szerszámos ládába. A csempe tisztítása, rögzítése, a fuga kialakítása is teljes eszköztárat követel meg. Ezek az alapvető burkoló szerszámok képviselői, amik nélkül nem készülhet el a burkolat, akár fürdőbe, konyhába rendeli meg az ügyfél.

Az áruházunkban a szerszámokból szintén megtalálja azt a széles választékot, amit a burkolatokból is.  A szerszám választékunk azoknak a szakembereknek szól, akik szeretnek felkészülten érkezni a munka helyszínére. A termékeink nem állnak majd a szerszámos tárolóban kihasználatlanul, mert egytől-egyig magas színvonalat képviselnek. A színvonalhoz ráadásul megfizethető ár is társul. Szerezze be az új szerszámokat, kiegészítőket és kellékeket a burkoláshoz a mi kereskedésünkből! Kérjen ajánlatot minél hamarabb!

Burkoló szerszámok és eszközök hidegburkoláshoz

burkoló szerszámokburkoló szerszámok mindegyike kedvező áron megtalálható a budapesti áruházunkban! A teljes felszerelést szerezze be hidegburkolat elkészítéséhez!

A hidegburkolat elkészítése burkoló szerszámokat, hiánytalan felszerelést igényel. A javításhoz és a kivitelezéshez is szükség van csempe lemosó szivacsra, vödörre vagy fugázó eszközre is. A burkoló vödör készletet is megtalálja a burkoló szerszámok kínálatában, csak úgy, mint a fugázó zsákot vagy a sarokcsiszoló korongot. Az áruházunk honlapján a teljes kínálatról hiánytalan képet kapnak a látogatók. Itt azonnal ki tudja választani, hogy mi az a burkoló szerszám, amit még meg kell vásárolnia és rögtön ajánlatot is tud kérni róla. Profiknak és ezermestereknek, barkácsolóknak és amatőröknek is ajánljuk minőségi burkoló szerszámainkat, amiknek a segítségével a hidegburkolás precízen elkészíthető konyhában, előszobában, fürdőben is.

Lépjen kapcsolatba az egyik kollégánkkal és kérjen bővebb felvilágosítást azokról a termékekről, amik felkeltették az érdeklődését!