Ferro

A FERRO Csoport Közép-Kelet Európa legnagyobb szaniter termék gyártóinak egyike

A FERRO Csoport Kelet-Európa egyik legnagyobb szanitertermék és gépészeti szerelvénygyártója. A Csoport központja és székhelye a lengyelországi Skawinaban található.

A Csoporthoz a FERRO S.A. irányítása alatt az alábbi vállalatok tartoznak:

  • FERRO INTERNATIONAL Sp. z o. o. - Lengyelország
  • FERRO HUNGARY KFT - Magyarország
  • NOVASERVIS spol. s. ro. - Csehország
  • NOVASERVIS FERRO SK s.ro. - Szlovákia
  • NOVASERVIS FERRO GROUP SRL - Románia
  • NOVASERVIS FERRO BULGARIA Ltd. - Bulgária

A FERRO S.A. a szaniter- és gépészeti szerelvény termékek egyik vezető gyártója Lengyelországban. A vállalat már több mint 20 éve gyárt minőségi szaniterés fürdőszobai termékeket, valamint víz-, gáz- és fűtéstechnikai termékeket. 2010 április 14-től a FERRO Csoport részvényeit a varsói tőzsdepiacon jegyzik.

A FERRO Csoport fő tevékenysége szanitertermékek, gépészeti szerelvények, fűtéstechnikai- és szaniterberendezések gyártása és forgalmazása az alábbi saját márkanevek alatt: Ferro, Weberman, Metalia, Titania, Novatorre, stb. A közel negyven éves cseh NOVASERVIS spol. s. ro. - Csehországban es Szlovákiában a szanitertermékek vezető gyártója és forgalmazója - 2011-től a Csoport tagja, az értékesített csaptelepek száma tekintetében pedig piacvezető Csehországban és Szlovákiában. A Csoport leányvállalataként Magyarországon 2015. január 1-én kezdte meg tevékenységét a NOVASERVIS FERRO HUNGARY Kft, amelynek feladata a csoport teljes kínálatának hazai forgalmazása és képviselete. 2018. március 1-től a cég Ferro Hungary Kft. néven folytatja tovább tevékenységét.

A FERRO S.A.-nak kiváló minőségű termékeivel erős pozíciója van a piacon. A magas színvonalú gyártás, a kiemelkedő technikai paraméterek fenntartása mellett mindenkor megfelel a hatályos követelményeknek, a szabványoknak. A termékek szigorú minőségellenőrzési eljárások alá esnek. Minden termelősoron ellenőrzik őket. Az ellenőrzést magasan képzett mérnökök biztosítják, felelősek a termék minőségéért és tanúsításáért. Az eljárást a minőségbiztosítási rendszer előírásainak megfelelően könyvvizsgálók felügyelik.

Letölthető dokumentumok: