Tippek és tanácsok

Falburkolat rendelés felújításhoz, stílusváltáshoz

A beltéri falak dekorálásához a falburkolat rendelést érdemes fontolóra venni. Nem hagyományos, de annál látványosabb burkolat készül a terekbe.

A szobák, közös helyiségek beltéri falait hagyományosan festékkel vagy pedig tapétával szokás bevonni. A szokásos falfedések mellett megjelenik a modern falburkolat is.

Az eredeti, természetes anyagokat meggyőzően utánzó, a falra rögzíthető panelekről van szó, amikkel látványos falrészleteket lehet létrehozni.

A falburkolat előnyei

A festékkel és a tapétákkal szemben van néhány előnye a falburkolatnak, ami miatt érdemes kipróbálni. Elegáns, modern vagy otthonos hangulatot erősítő stíluselemként bármilyen enteriőr hangsúlyos elemévé válhat.

  1. Elég csak egyetlen falat vagy a fal egy részét lefedni a falburkolattal, máris alapjaiban változik meg tőle az adott tér megjelenése. Ajánlott a használata mindenhol, ahol szeretnének költséghatékony, gyorsan kivitelezhető projektekkel látványos változást elérni. Nem kell felújítást vagy teljes stílusváltást megszervezni ahhoz, hogy legyen látható eredménye a munkának.
  2. A falburkolat a falfesték és a tapéta kezeléséhez képest jóval egyszerűbb kivitelezést tud nyújtani. Akár drágán dolgozó szakember nélkül is rögzíteni lehet az egyes paneleket a kijelölt fal felületre.
  3. A falburkolatól ötvözhető a már meglévő burkolatokkal, csak biztos stílusérzékkel kell kiválasztani azt a terméket, ami színárnyalatban, textúrában, mintában is ki tudja egészíteni a meglévő enteriőrt. Egy teljesen új tér megtervezésénél is izgalmas lehetőségeket tartogat.

A Wall Design termékeiből képes ízelítőt talál minden érdeklődő, ha a honlapunkon megtekinti a vonatkozó menüpontot. További márkák is képviseltetik magukat, mint amilyen a Stones, a Stegu és a Fabrostone. A többféle alapanyagot megjelenítő, változatos stílusban gyártott burkolatok között mindenki megtalálja azt, ami a falaira leginkább illik.

Kérdezzen bátran minket a kereskedésünkben kapható termékekről, ehhez csak a megadott elérhetőségeink egyikén kell kapcsolatba lépnie velünk.

Vissza a tippek és tanácsokhoz