FabroStone

Aki a FabroStone termékei közül választ, megtalálhatja egyiket is, másikat is, hiszen rendkívül széles szín és formaválasztékban kínálunk kül- és beltéri falburkolatokat, tér- és teraszburkolatokat, kerti termékeket. Bármelyik stílus kedvelője, a FabroStone termékeivel harmóniát, kiegyensúlyozottságot teremthet otthonában, kertjében!

A FabroStone Kft. több évtizedes tapasztalattal rendelkező magyar tulajdonú családi vállalkozás, amelyet vásárlócentrikus szemlélet, kreativitás jellemez. Büszkék vagyunk arra, hogy fal és padlóburkoló termékeinkben sikerült ötvözni a magyar kreativitást és a tradicionális olasz formavilág eleganciáját a modernkor magas szintű technológiai és környezetvédelmi követelményeivel. Burkolataink az általunk kifejlesztett és Magyarországon kizárólag csak a FabroStone Kft. üzemében használt gyártási technológiával készülnek. A FabroStone termékpaletta minden darabja gondos tervezés nyomán kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával készül. Minden termékünk ÉMI minősítéssel rendelkezik.
Készítünk gipsz falburkolatokat is, de termékeink többsége könnyű, speciális betonból készül gyárunk modern, automatizált gyártósorain. Fal és padlóburkolóink időtállóak, könnyűek és könnyen beépíthetőek, kiváló a hő és hangszigetelő képességük és természetesen fagyállóak, ezért kül- és beltérre egyaránt felhasználhatók.

Nagyon széles a szín, forma és stílusválaszték, nálunk minden stílus szerelmesei megtalálhatják álmaik fal és térburkolatát, illetve a szükséges kiegészítő terméket.
A választást munkatársaink szaktanácsadással segítik. Magyarország egyik legnagyobb kerti termék szortimentjét találhatják meg nálunk a vásárlók. Különböző stílusú használati és dísztárgyak, azaz kerti sütők, kutak, szőkőkutak, virágtartók, szobrok széles választékát kínáljuk, beleértve a ma igen divatos fahatású termékek egész sorát. Ezek mindegyike könnyen tisztítható, utólagos kezeléseket nem igényel, hosszú élettartamú és természetes hatású. Portfóliónk legújabb darabjai pedig a modern, minimál stílusú, látszóbetonból készült kertitermékek: bográcsolók, sütők, kerti kiülők.

A FabroStone időtálló alapanyagokból készült termékeivel időtlen eleganciával ruházhatja fel kertjét és otthonát kívül-belül!

Letölthető dokumentumok: