Geberit-

Geberit Duofix:

A Geberit Duofix átfogó termékválasztékot kínál, univerzálisan használható és önhordó szerelőelemekkel. Ezek minden szaniter berendezéshez rendelkezésre állnak a szárazépítésben. A szerelőelemek felhasználhatók válaszfali rendszerekhez, könnyűszerkezetes fa válaszfalakba épített rendszerekhez, valamint félfalas vagy teljes belmagasságú falsík előtti szerelési rendszerekhez. Új építéshez és felújításhoz egyaránt használhatók.

Geberit Kombifix:

A Geberit Kombifix szerelőelemek hagyományos tömörfalas építési mód esetén jelentenek megoldást. A szerelőelemeket kifejezetten épített fal vagy betonfal előtt való használatra tervezték.

A Geberit Kombifix szerelőelemek tartósan magas üzembiztonságot szavatolnak. Geberit Kombifix elem fali WC-szerelőelemhez már gyárilag olyan átfogó kiegészítőkkel van felszerelve, mint a zajcsökkentő készlet, a lefolyóív vagy a rögzítési anyagok. Így az építési területi szerelés már egyszerű, gyors és teljes körű. Minden, WC-khez való Geberit Kombifix elem használható a Geberit AquaClean higiéniai berendezés.

Geberit Monolith:

Új fürdőszobájában friss és hangsúlyos látványt szeretne teremteni. A Geberit Monolith szaniter szerelőmodulokkal e tekintetben nem kell kompromisszumokat kötnie. A jó design esetében nemcsak a forma, hanem a funkció, az alapanyagok és a mögöttes technológia is meggyőző.

A Geberit Monolith szaniter szerelőmodulok a fürdőszoba kialakításában meglepően új lehetőségeket nyitnak meg. Ennélfogva a WC-hez vagy a bidéhez való szerelőmodulok a legtöbb kereskedelemben kapható csapteleppel és kerámiával kombinálhatók.