Schell

A SCHELL-el együtt itt találhatóak a vezető szerelvénygyártók az épületgépészet területén. Az, ami miatt a szerelők, kereskedők, tervezők, építészek és a kivitelezők is nagyra becsülik olpei családi vállalatunkat, az nem más, mint a kompromisszumok nélküli minőség, az innovatív termékek és mindenek előtt a tökéletes és tartós megoldások iránti törekvés.

Ezek olyan értékek, melyekért 1932-ben már a cégalapító, Hubert Schell,  is kiállt. Mely értékek mentén fia, Günther Schell, egy nemzetközileg sikeres vállalatot alapított. Ezen kívül az, hogy nálunk a folytonosság és megbízhatóság nagybetűkkel vannak írva, az már abban is megmutatkozik, hogy a Vállalat, úgy mint azelőtt is volt, családi tulajdonban van. Időközben már a 3. generáció tulajdonában.

Aki a SCHELL mellett dönt, "Made in Germany" minőségi termékek mellett dönt. Melyek egy kézben készülnek. Az első ötlettől kezdve, egészen a kész termékig. Műszakilag innovatívak, kivitelezésüket tekintve igényesek és 450 motivált munkavállalónk gyártja őket két legmodernebb gyárunkban Olpe-ban. Ön mit is kap ebből? Egészen egyszerű: tökéletes megoldásokat minden  inteligens szerelvénytechnológiát illető kérdésben. Próbáljon ki minket!

Letölthető dokumentumok: