Amazonas Bútor

A koncepcióm fő mondanivalója, hogy olyan embereknek gyártsunk bútorokat, akik minőségi élettérben érzik jól magukat, nem elégszenek meg a középszerű megoldásokkal és, ezért hajlandóak az olcsó kategóriáktól eltávolodni.

A 20 éves tapasztalatunk, az igényes alapanyagok használata, a fejlett technológiánk és a szolgáltatásaink adnak lehetőséget arra, hogy megvalósítsuk ezt az elképzelést.

A tömeggyártás világában azon kevés cégek egyike maradtunk, akik előtérbe helyezik a hosszú élettartamot, és a személyre szabott termék-előállítást.

Nem tartunk bútort készleten, mert mindig a vásárló elképzelése alapján készítjük el a kívánt darabot, rövid határidővel. Kereskedelmi partnereink által feltérképezzük kéréseit, elvárásait, ha kell, eltérünk a széria méretektől, így tudjuk a legpontosabban kiszolgálni a vevő igényeit.

Ha csak egy dolgot kellene kiemelnem a sok közül, hogy mi az, ami megkülönbözteti a bútorainkat a többi gyártótól?

A magas minőségű festett felületeinket említeném, ami kiemelkedő színvonalat képvisel, ezért nem értelmezhető, ha más technológiával előállított termékekkel hasonlítják össze az árát. Hiszem azt, hogy nívós fürdőszobabútoraink kiszolgálják a mindennapjaiban, és az elégedettség érzése tölti el minden alkalommal, amikor rátekint.

Letölthető dokumentumok: