TBoss Bútor

Határtalan kombináció 29 termékcsaláddal

Bútorainkat az élet inspirálta. Termékcsaládokon átívelő, határtalan variációs lehetőségek, fantáziadús párosítások várnak rád, ha megkapóan egyedi fürdőszoba hangulatra vágysz.

Hazai formatervezés, precíziós gyártás

A bútorokat hazai designerek tervezik a trendekre és vevői igényekre szabottan. Az ergonomikus kialakítás, a változatos szín-, méret- és anyagválaszték, a praktikus tároló funkciók lenyűgöző design megoldásokkal egészülnek ki.

ALKOSD MEG ÁLMAID FÜRDŐSZOBÁJÁT!

Nola

Egy sokoldalú, modern termékcsalád pultra ültetett mosdóval. Elemeit kedvedre kombinálhatod, számtalan változat áll rendelkezésedre az egyedi fürdőszoba kialakításához.

Lido

A Lido termékeknek a lekerekített élek és kör alakú, süllyesztett fogantyúk lágy megjelenést kölcsönöznek. Emellett a rendkívül sokféle változatot tartalmazó család lehetőséget ad a tökéletes személyre szabhatóságra.

Luna

A Luna fürdőszobabútorok karakterét a vastag, izgalmas ívű öntött márvány mosdótál mellett a játékos, bemart fogantyúk adják. Utóbbiak segítségével ráadásul további színfoltot csempészhetsz fürdőszoba-összeállításodba.

Leon

Kompakt bútorok kényelmes, széles öblű öntött márvány mosdótállal. A mosdó modern, szögletes formanyelve sikkes hatást kelt, a masszív fém fogantyúk pedig megkönnyítik a mindennapi használatot.

Keramag Icon

Vagány, határozott külső Geberit mosdókkal, és rengeteg tárolóhelyet rejtő belső. A hatékony megvilágítást adó Mirror Box Icon tükrösszekrénnyel, vagy akár extra integrált világítással még modernebbé teheted bútoraidat.

Jana

A letisztult, fogantyú nélküli push-open frontok mellett visszafogott karaktert adnak a termékcsaládnak a finom élprofilok. Praktikus kis ékszer lehet fürdőszobádban a Jana szett, aszimmetrikus változatát választva imádni fogod az extra rakodófelülete