Tippek és tanácsok

Fürdőszoba szaniterek és alapanyagok nagy választéka!

A fürdőszoba szaniterek alapanyaga a minőség feltétele. Milyen anyagok között tud válogatni, aki szanitert szeretne vásárolni a fürdőbe?

fürdőszoba szaniterek alapanyaga a minőség feltétele. Milyen anyagok között tud válogatni, aki szanitert szeretne vásárolni a fürdőbe?

A klasszikus, higiéniát sugárzó, fehér színű szaniterrel találkozhatunk a legtöbb fürdőszobában. Ezek a wc csészék, bidék, mosdókagylók vagy fürdőkádak és zuhanytálcák az egységes fehér színűk ellenére többféle alapanyagból is készülhetnek. Az már egy másik téma, hogy a fehér szín sem egyeduralkodó manapság a fürdőszobákban, ha fürdőszoba szaniterekről van szó. A klasszikus fürdőszoba szaniter alapanyagok közé soroljuk a porcelánt, ami igen előnyös tulajdonságainak köszönhetően  a klasszikusok közé tartozik. A porcelán olcsó, ellenáll a víznek és a hőnek és jól takarítható. A másik, gyakran feltűnő anyag a fürdőben a mesterséges akril. Az akril fürdőszoba szaniterekből van olcsóbb és jobb minőségű, drágább változat, ami ellenállóbb a súrolással és a takarítószerekkel szemben, könnyű súllyal rendelkezik, taszítja a szennyeződéseket. Akár színesebb változatban készült modellek is készülhetnek akrilból. A természetes anyagokból gyártott fürdőszoba szaniterek is népszerűek, egyre többen választják őket, ezek már a dizájn kategóriába sorolhatóak. Ilyen például a márvány vagy a gránit. Ehhez kapcsolódik az üveg, mint mosdókagyló alapanyag, ami elegáns, dizájnos megoldás, de természetesen a zuhanykabin vagy a kád kiegészítéseként felszerelhető kádparaván is ebből az anyagból készül vagy pedig az  olcsóbb, de hasonló kinézetű műanyagból.

Forduljon bizalommal a fürdőszoba szanitereket forgalmazó webáruházunkhoz! A márkás, minőségi és nem utolsósorban dizájnos termékek óriási tárházával várjuk a vásárlókat! A fürdő legyen az a hely az otthonában, ahol kis területen is  tökéletesen funkcionáló berendezést tud használni nap, mint ahhoz, hogy ápoltnak, felkészültnek érezze magát az Ön előtt álló napra! A kollégáink szívesen adnak további felvilágosítást az elérhető termékekről, illetve a szolgáltatásokról, ha kapcsolatba lép velünk az elérhetőségeink egyikén!

Vissza a tippek és tanácsokhoz