Cersanit Kádak-Zuhanykabinok

FÜRDŐKÁDAK

  • Négyszögletes, szimmetrikus vagy sarokkád? Melyik a legjobb? Ne aggódjon, a Cersanit minden lehetőséget lefed, különféle formákban és méretekben.
  • A Cersanit kádak kiváló minőségű akril anyagokból készülnek a legjobb tartósság és sérülésállóság érdekében. Az akril anyag nagyon rugalmas, így nagyon érdekes kádformákká alakítható.
  • Függetlenül attól, hogy melyik modellt választja, biztos lehet benne, hogy teljesen biztonságos a használata.
  • Minden Cersanit termék rendelkezik a szükséges higiéniai és biztonsági tanúsítvánnyal, kiegészítve a Lengyel Allergológiai Társaság ajánlásaival.
  • A forma ergonómiája biztosítja az optimális fürdési helyzetet, hogy a legjobb kényelmet élvezhesse, míg a kád anyagainak kiváló hőszigetelő képessége lehetővé teszi, hogy sokkal tovább élvezhesse a meleg fürdőt. Csak néhány lépés, hogy az elképzelhető legjobb fürdőt felszereljük.

ZUHANYKABINOK

  • A Cersanit zuhanykabin praktikus berendezés minden fürdőszobában.
  • A megfelelően felszerelt zuhanykabin minden háztartási tag kényelmét biztosítja. A zuhanykabin zuhanyzótálcával együtt vagy közvetlenül a padlóra történő felszerelése lehetővé teszi a kényelmes és biztonságos fürdést gyermekek és idősek számára.
  • A Cersanit zuhanykabinok edzett üvegből készültek, a felületet hidrofób CleanPro bevonat védi. Ennek a tulajdonságnak köszönhetően a víz nem tapad az üveghez, és nem hagy lerakódást vagy egyéb üledéket a felületén. Ez a technológia jelentősen takarít meg tisztítási időt, és kiküszöböli az erős tisztítószerek használatát.
  • Félig kerek, négyzet alakú vagy bejárható típus-illessze tökéletes kabinját fürdőszobájához, és hagyja, hogy a zuhanyzó az otthoni kényelem terévé váljon.

Cersanit kádakban a relaxálás nem kihívás

Aki megismeri a Cersanit kádakat, azonnal meg fogja érteni, hogy mi hiányzott eddig a fürdőszobájából. Egy modern, kényelmes és dekoratív kád.

A kádról sokan nem akarnak lemondani, hiába víztakarékosabb a zuhanykabin rendszeres használata. Nincs is jobb egy hűvös és esős őszi estén a forró habfürdőbe merülni és elengedni a hétköznapok feszültségét, ugye?

Miben más egy új modell, mint egy hagyományos?

A Cersanit kádakban adott a relaxáláshoz tökéletes helyszín. Amellett, hogy minden modell formatervezett külsővel teszi a fürdőszobát stílusosabb helyiséggé, a funkció se marad le a külsőségek mögött. Nem lehet nem észrevenni a kádak kontúros formáját, ergonomikus kialakítását.

A megszokott kád kialakításokkal ellentétben finomabb, átgondolt vonalakból áll egy Cersanit kád. Ennek köszönhetően extra kényelmes fekvést biztosít, a hátnak tartást, a vállaknak támasztékot, a lábaknak elég nagy teret ad a habfürdős elnyújtózáshoz. Kell ennél több egy hosszú munkanap után a fürdőben?

A márka modelljeinek a megtervezésénél arra is ügyeltek, hogy a változatos formák mellett az igényekhez szabott méretválaszték is szerepeljen a termékkínálatban. Hagyományos vagy sarokkádak is elérhetőek egy vagy akár kettő személyes méretben is.

Az akril kád előnyös választás

A kádakhoz modern alapanyagokat használtak, így például a nagyszerűen alakítható akrilt. Négyszögeletes, szimmetrikus és aszimmetrikus formájú kádak is készülnek ebből az anyagból. Időtálló, hőmérséklet tartó, könnyen tisztítható szanitereket gyártanak akrilból. A kádak kiegészíthetőek különböző panelekkel, amik praktikus tárolót vagy tároló felületet biztosítanak a fürdőzés kellékei számára.

Ismerje meg a Cersanit kollekcióit, válasszon a fürdőbe letisztult dizájnnal megtervezett, modern igényekre szabott szanitert!

A fürdőszoba több, mint egy helyiség, ahol a napi tisztálkodási rutint végezzük. Tegye olyan hellyé, ahol feltöltődhet, elvonulhat kicsit a világ elől! Egy kitűnően megtervezett, sokoldalú kád alapvető darab az ilyen fürdőszoba berendezésében.

Letölthető dokumentumok: