Tippek és tanácsok

Kültéri falburkolatok a dekoratív homlokzathoz

Kültéri falburkolatokkal az ingatlan homlokzata természetes hatású borítást kap. A márkás burkolatok nagy választékával várjuk az érdeklődőket.

Kültéri falburkolatokkal az ingatlan homlokzata természetes hatású borítást kap. A márkás burkolatok nagy választékával várjuk az érdeklődőket.

A házfalaknak nem kell teljesen egyformáknak lenniük. A fehérre meszelt, vakolattal bevont falak unalmas egymásutánban sorjáznak az utcákban, pedig annyi, izgalmas megoldás kínálkozik, ha a homlokzatokról van szó. Gondolt már arra, hogy burkolattal egészítse ki a ház falait, elsősorban a homlokzatot? A kültéri falburkolatok a homlokzat részleges vagy teljes lefedésére, becsomagolására alkalmasak. A kültéri falburkolatoknak esztétikai funkciójuk van, hiszen természetes vagy természetes hatású alapanyagokból dekoratív burkolat készül. Fa és kő, tégla vagy akár fa is boríthatja a homlokzatot, teljesen egyedi színben és textúrában, amivel az ingatlan kiemelkedik az utca többi épülete közül. Ezek a burkolatok azonban visszaköszönhetnek az ingatlan egyéb részleteiből is, így a kerítés, a kert is kaphat a homlokzattal harmonizáló díszítést.

kültéri falburkolatok csak akkor lesznek tartósak, ha nem csupán a burkolat maga, hanem a rögzítése is minőségi. A ragasztás, a felhelyezés szakember dolga, aki meg tudja állapítani hogy a hordozó felület mit bír el, mi illik hozzá. A burkolat a hővel, csapadékkal szemben ellenálló legyen, máskülönben nem várhat tőle hosszú élettartamot.

A Stegu vagy a Stones márkák rendelkeznek olyan kültéri falburkolatokkal, amiket a prémium kategóriába tudunk sorolni. A modern gyártási technológiával készült burkolatok csodásan kidolgozott, időtálló termékek. A homlokzat kaphat rusztikus vagy éppen elegáns dekorációs elemet, amivel az ingatlan értéke is hatékonyan növelhető.

A honlapunkon a nálunk elérhető kültéri falburkolatokból leírást és fényképes ízelítőt is találnak az érdeklődők. Amennyiben azt tervezi, hogy új külsővel frissíti fel az ingatlana homlokzatát vagy már az építkezés zárásaként gondolt a falburkolat használatára, itt megtalálja az ízlésének és a pénztárcájának is megfelelő terméket. A vásárlók számíthatnak a teljes tájékoztatásra a kollégáinktól, a megadott elérhetőségeink bármelyikén.

Vissza a tippek és tanácsokhoz