Tippek és tanácsok

Nem csak a fehér létezik: natúr színű fürdőszoba burkolatok

A rideg fehérség helyébe költözzenek a földszínek! Nyisson a színes fürdőszoba burkolatok felé a hangulatos fürdő eléréséhez!

A rideg fehérség helyébe költözzenek a földszínek! Nyisson a színes fürdőszoba burkolatok felé a hangulatos fürdő eléréséhez!

Csempésszen meleg színű csempéket a fürdő falaira és érezhető lesz a változás a vizesblokkban! A minden részletében hófehér fürdő nem jelent újdonságot, mert a legtöbb vizesblokkban még mindig a fehér az uralkodó szín. A klasszikus stílusokat sosem rossz döntés előnyben részesíteni, de mindig ott a lehetőség arra, hogy változtasson a tulajdonos. A fehér egyrészt tiszta, mindenhez illik és egyszerű, másrészt viszont hideg, rideg és vakító is lehet.

Nem csak a fehér létezik

A prémium fürdőszoba burkolatok világában ma már rengeteg árnyalat és minta színesíti a kínálatot. Legyen az Ön fürdője is egy kicsit más, olyan, amiben szívesen készülődik és ahol az Ön ízlését is kifejezik a színek! Nem utolsósorban pedig a legújabb divatirányzatok között rálelhet az otthonát még inkább kiegészítő burkolatokra.

Az idei év egyik nagy slágere a meleg árnyalatok használata a fürdőben. A hófehéret felváltják a változatos, natúr, nyers színek. A meleg színek jól kombinálhatóak a szintén divatos, természetes vagy ilyen hatású anyagokkal, fával, kővel stb. A rusztikus, a modern fürdőkben is helyet kaphatnak a fehér színt mellőző csempék. A skandináv vagy a japán lakberendezési stílusoktól sem idegenek a bézs, a barna sötétebb, világosabb változatai.

Az organikus formákkal és mintákkal kombinálva, élő növényekkel, egy csipet zöld színnel kiegészítve csodás, természetközeli stílus kel életre a fürdőben. Ez nemcsak kellemes hangulatú, de népszerű és divatos is egyben. A  természetes meleg, megnyugtató és barátságos hangulatot számtalan árnyalat és azok kombinációja kínálja. A nyers, natúr színpaletta gazdag ilyen színárnyalatokban.

A prémium burkolatokról a fürdőszobában sem kell lemondania, ha a megfelelő termékeket választja ki. A burkolatok széles választéka várja, ha a kereskedésünkben válogat és vásárol. A Zalakerámia, a Ceramica Color, a Valore és a többi, kiváló burkolat is tökéletes választást jelent az igényes, ugyanakkor trendkövető fürdőszoba megteremtéséhez.

Vissza a tippek és tanácsokhoz