Secco

A SECCO egy speciális termékcsalád, amelyet különféle típusú építési munkákhoz, felújításokhoz és befejező munkákhoz terveztek. A Secco a munkák minden szakaszában az építőipari vegyszerek széles választékát kínálja, számos rendszermegoldást kínálva a befektetőknek, tervezőknek és kivitelezőknek a beruházás megvalósításának minden szakaszában.

A magas színvonalú műszaki megoldásokat a kedvező ár mellett kereső szakemberek a márka kínálatában számos bevált és gazdaságilag optimális megoldást találnak az épületek vízszigetelésére és nedvesség elleni védelmére, még nagyon szigorú követelmények esetén is.


A Secco márkájú termékek kiváló és stabil minőségűek, kész és könnyen használható formulákban találhatók. Az üvegszálas hálóktól kezdve a folyékony fóliákon, rugalmas szalagokon, ragasztókon és habarcsokon át, polietilénen és szigetelő fólián át a hőszigetelő szőnyegekig minden kínált termék forgalomba hozatali és építőipari felhasználási engedéllyel rendelkezik, amit megfelelő tanúsítványok és engedélyek igazolnak. .


Letölthető dokumentumok: