Cersanit Szaniter

--MOSDÓKAGYLÓK ÉS TALAPZATOK

A Cersanit változatos formájú, stílusú és méretű mosdókagyló széles skáláját kínálja, amelyek hagyományos kerámia anyagokból vagy konglomerátumokból állnak rendelkezésre, selyemsima felülettel, amely rendkívül tartós és ellenáll a csúnya foltoknak. A Cersanit talapzatok, fali mosdókagylók, asztali mosdókagylók, süllyeszthető mosdók és sarokmosdók széles választékát is kínálja. Minden modell különböző méretben kapható; Függetlenül attól, hogy mekkora alapterület van a fürdőszobában, mindig megtalálja a tökéletes választást az Ön projektjéhez.

WC, BIDÉ ÉS PISZOÁR

Az innovatív funkcionalitásokkal kiegészített Cersanit whiteware évekig tartó elégedettséget garantál, és tartós esztétikai értékkel rendelkezik. A CleanOn rendszer kifogástalanul tisztán tartja az edényt: a belső perem nélkül a baktériumoknak nincs hová bújniuk. A lassan záródó antimikrobiális WC-ülőke a legkisebb gyerekek számára is biztonságos.

A mozgássérült felhasználóknak semmi okuk aggódni termékeink esetében. Az Etiuda kompakt WC-rendszert a kényelmükre való odafigyeléssel tervezték, számos tartozékkal, amelyek minden fürdőszobát segítség nélkül biztonságossá tesznek.


Letölthető dokumentumok: