Ravak Szaniterek

ravak

  • A RAVAK felszerelésű WC helyiségek a klasszikus anyagok (kerámia) és modern dizájn tipikus kombinációja. A kerámia WC-ket magas minőségű kerámiából és utánozhatatlan külsővel állítjuk elő, egyszerű dizájnjuk nem hivalkodik, de praktikus funkcióik minden WC helyiségben kihasználhatók.
  • A WC-vel kombinált fürdőszobának gyakorlati előnyei és hátrányai egyaránt vannak, ám ezeknek semmiképpen sem szabad befolyásolniuk a tér szépségét. Az egész helyiséget felszerelheti egyazon koncepció összeillő és gyakorlati szempontból tökéletesen átgondolt termékeivel. A Chrome kádhoz, zuhanykabinhoz és mosdóhoz választhat kerámia WC-t és bidét megfelelő beszerelési rendszerrel. Mindezt egy helyen, egy márkától, a legnagyobb cseh gyártó jótállásával.
  • A tervező úgy alkotta meg a Chrome koncepciót, hogy szükség esetén különálló WC helyiség is felszerelhető legyen vele. Ezért a WC-n és bidén kívül szekrénykével ellátott kézmosót, csaptelepet és kiegészítők széles választékát tartalmazza, úgy, mint szappan-, pohár- és törülközőtartót, szappanadagolót, toalettpapír-tartót vagy üvegpolcot.

Letölthető dokumentumok: