Exclusive design

  • Az EXCLUSIVE DESIGN egy olyan márka, melynek célja az eredeti termékek dekorációs és belsőépítészeti termékek megteremtése és népszerűsítése. Az EXCLUSIVE DESIGN márkájú termékek gyűjteménye a klasszikus elegancia kombinációja a modern és kreatív dizájnnal.

  • Az általunk készített ajánlat tökéletes megoldás a nem triviális rajongóknak és a hatékony belső megoldásoknak. Szeretjük inspirálni ügyfeleinket, hogy kreatív módon tervezzék meg saját lakásaikat és házainkat. Az EXCLUSIVE DESIGN termékek lehetővé teszik, hogy érdekes megoldásokat, fantasztikus kombinációkat és eredeti dekorációkat készítsen a klasszikus belsőépítészeti elemekkel. Csak egy kis képzelőerő, hogy egy közönséges szobát egy érdekes, atmoszférikus helyre fordítson, amely tetszik a szemed és örül a léleknek.

  • A dekoratív mozaikok gyűjteménye több tucat különböző formatervezést tartalmaz. A különböző színek, formák, méretek és struktúrák kombinációja fokozza a vonzó vizuális hatásokat. Az üveg- és kőmozaik mellett további egzotikus termékeket, például kókusz- és bambuszmozaikokat talál.

  • A nagy gyakorlati megoldások együtt járnak a tervezéssel is. A padlógyűjteményt nagyon magas keménység jellemzi, 100% -kal magasabb a tölgyfa padlóburkolaténál, amely nagy forgalmú helyiségekben használható a karcolás és a felület természetes kopása nélkül. Ez nem a javaslat vége. Folyamatosan dolgozunk új megoldásokon.

Hogyan hozza ki a maximumot az üvegmozaikból?

üvegmozaikokAz üvegmozaik a legkülönlegesebb burkolatok egyike, de nem mindegy, hogyan választ. Íme néhány stílustipp, hogy a legtöbbet hozza ki belőle!

Ha olyan otthont szeretne teremteni, ami tele van exkluzív megoldásokkal, akkor a burkolatok világából az üvegmozaik lehet az igazi. Egy ilyen burkolat egyedi stílusról árulkodik, ráadásul remekül mutat bármelyik helyiségben, a fürdőszobán és konyhán túl akár még a nappaliban vagy a hálószobában is helyet kaphat. Ön dönti el, milyen hangulat uralja az enteriőrt, és ehhez választhatja ki a dizájnt.

Üvegmozaik szinte bármilyen felületen megállja a helyét, vagyis nem csak a falat, hanem akár a bútorokat, kiegészítőket is dekorálhatja vele. Meglehetősen sokoldalú társ a burkolásban, mivel könnyen alakítható és illeszthető, alkalmas ívelt vagy ferde felületek burkolására is. Ezen felül remekül kombinálható más burkolatokkal, akár különböző anyagokkal és textúrákkal, így még izgalmasabb hatást érhet el.

Bár mindezek alapján jól látható, hogy az üvegmozaik bármilyen koncepcióba beilleszthető, mégis akad néhány szempont, amire érdemes figyelnie a választásnál, hogy tökéletes legyen a végeredmény. Íme néhány tipp, amelyek segíthetnek abban, hogy a legjobb döntést hozza meg:

Szín és minta

Az üvegmozaik színe és mintája befolyásolja a tér hangulatát és optikai hatását. Ha világos, egyszerű színeket választ, tágasabb érzetet kelthet és élettel telivé varázsolhatja a helyiséget. Ha sötét, kissé bonyolult változat mellett dönt, azzal optikailag kisebbnek láttatja a teret, ugyanakkor bensőséges hangulatot kelthet. Ha kontrasztos, élénk színeket választ, dinamikussá teheti a látványt. Gondolja át tehát alaposan, hogy melyik helyiségben milyen hatást szeretne elérni.

Méret és forma

Az előbbieken túl a méret és a forma is hatással van a végeredményre. Ha nagy és szabályos alakú burkolatot választ, egységes, nyugodt hatást kelthet. Ha kisebb méretű, szabálytalan verzió lesz az igazi, azzal mozgalmas hatást kelthet. Ha pedig különböző méretű és alakú üvegmozaik mellett dönt, abszolút egyedi lesz a tér, ám ne feledje, a kevesebb néha több. Válasszon méret- és alakkombinációt aszerint, hogy milyen életérzés passzol a helyiséghez.

Álmodja meg, mit szeretne, böngéssze át az EXCLUSIVE DESIGN termékpalettáját, és tegye teljessé a helyiségeket igazán különleges burkolattal!

Tanácsok az üvegmozaik csempe felhasználásához

üvegmozaik csempeAz üvegmozaik csempe felhasználásánál nagyon pontosnak, precíznek kell lenni. Szerezze be az alapanyagokat kínálatunkból, a minőség garantált!

Az üvegmozaik csempe egyre népszerűbb alapanyagnak számít, felhasználásával egyedi, lenyűgöző teret lehet létrehozni. A hagyományos méretű csempékkel nem mindig lehet olyan egyedülálló, látványos végeredményt biztosítani, mint az üvegmozaikkal.

Akiknek számít a dizájn, és kedvelik a különlegességeket, nem kérdés, hogy ezt az utat válasszák. Mielőtt felhasználásra kerülne az üvegmozaik csempe, nem árt tájékozódni az alkalmazásáról, felrakásáról, mert ellenkező esetben igen kényelmetlen helyzetekben találhatják magukat az emberek.

Az előkészület roppant fontos

Ahhoz, hogy a végeredmény kifogástalan legyen, és az üvegmozaik darabok később ne mozduljanak el a helyükről, mindenképp foglalkozni kell az előkészületi munkálatokkal. Amennyiben olyan helyiségben lesz felhasználva az alapanyag, ahol nedvesség is éri majd a felületet, például a fürdőben, mindenképp foglalkozni kell a vízszigeteléssel is.

Még a szigetelés előtt tanácsos csemperagasztóval átglettelni a falat. A lényeg, hogy ne spóroljon az anyagokkal, mert később sokkal nagyobb károkkal számolhat majd.

Ha nincs idő, energia, ügyesség, bízza szakemberre

Az üvegmozaik csempe felrakásához némi kézügyességre és türelemre is szükség van, ez pedig nem mindenkinek adatik meg a leterhelt mindennapokban. Ha az ember úgy érzi, hogy a körülményei nem engedik meg azt, hogy egyedül próbálkozzon a burkolással, tanácsos szakemberekre bízni a munkát.

Nekik minden elérhető ahhoz, hogy kifogástalan legyen a végeredmény.

Ügyfeleink számára igényes megoldásokat kínálunk az üvegmozaik csempékkel kapcsolatban. Az exkluzív tervezés garantáltan le fogja nyűgözni. Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, termékeinkről.

Ha kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Üvegmozaikok - exkluzív megjelenés modern környezetbe

ÜvegmozaikokÜvegmozaikok széles választékban kaphatók, megfizethető áron - forduljon hozzánk, ha különleges, modern megjelenésű falburkolatot szeretne!

A falburkolatok meghatározó szereppel bírnak a helyiségek stílusában, hangulatában. Szerencsére ma már nagyon sokféle burkolattípusból válogathatunk, így mindenki könnyen megtalálhatja azt, amelyik leginkább megfelel az elvárásainak. Annak, aki modern stílusú, különleges megjelenésű megoldást szeretne, az üvegmozaikokat ajánljuk figyelmébe.

Az üvegmozaikok bármelyik helyiségben megállják a helyüket: sokan a fürdőszobában használják őket, de remekül mutatnak a nappali egyik falán vagy akár az irodában is. Modern stílust kölcsönöznek a helyiségeknek és igazán látványossá teszik a teret, ugyanakkor az áruk is elérhető.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését az üvegmozaikok iránt, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal! Munkatársaink szívesen válaszolnak a felmerülő kérdéseire a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, keressen minket akár még ma!