Exclusive design

mozaik

  • Az EXCLUSIVE DESIGN egy olyan márka, melynek célja az eredeti termékek dekorációs és belsőépítészeti termékek megteremtése és népszerűsítése. Az EXCLUSIVE DESIGN márkájú termékek gyűjteménye a klasszikus elegancia kombinációja a modern és kreatív dizájnnal.

  • Az általunk készített ajánlat tökéletes megoldás a nem triviális rajongóknak és a hatékony belső megoldásoknak. Szeretjük inspirálni ügyfeleinket, hogy kreatív módon tervezzék meg saját lakásaikat és házainkat. Az EXCLUSIVE DESIGN termékek lehetővé teszik, hogy érdekes megoldásokat, fantasztikus kombinációkat és eredeti dekorációkat készítsen a klasszikus belsőépítészeti elemekkel. Csak egy kis képzelőerő, hogy egy közönséges szobát egy érdekes, atmoszférikus helyre fordítson, amely tetszik a szemed és örül a léleknek.

  • A dekoratív mozaikok gyűjteménye több tucat különböző formatervezést tartalmaz. A különböző színek, formák, méretek és struktúrák kombinációja fokozza a vonzó vizuális hatásokat. Az üveg- és kőmozaik mellett további egzotikus termékeket, például kókusz- és bambuszmozaikokat talál.

  • A nagy gyakorlati megoldások együtt járnak a tervezéssel is. A padlógyűjteményt nagyon magas keménység jellemzi, 100% -kal magasabb a tölgyfa padlóburkolaténál, amely nagy forgalmú helyiségekben használható a karcolás és a felület természetes kopása nélkül. Ez nem a javaslat vége. Folyamatosan dolgozunk új megoldásokon.

Tanácsok az üvegmozaik csempe felhasználásához

üvegmozaik csempeAz üvegmozaik csempe felhasználásánál nagyon pontosnak, precíznek kell lenni. Szerezze be az alapanyagokat kínálatunkból, a minőség garantált!

Az üvegmozaik csempe egyre népszerűbb alapanyagnak számít, felhasználásával egyedi, lenyűgöző teret lehet létrehozni. A hagyományos méretű csempékkel nem mindig lehet olyan egyedülálló, látványos végeredményt biztosítani, mint az üvegmozaikkal.

Akiknek számít a dizájn, és kedvelik a különlegességeket, nem kérdés, hogy ezt az utat válasszák. Mielőtt felhasználásra kerülne az üvegmozaik csempe, nem árt tájékozódni az alkalmazásáról, felrakásáról, mert ellenkező esetben igen kényelmetlen helyzetekben találhatják magukat az emberek.

Az előkészület roppant fontos

Ahhoz, hogy a végeredmény kifogástalan legyen, és az üvegmozaik darabok később ne mozduljanak el a helyükről, mindenképp foglalkozni kell az előkészületi munkálatokkal. Amennyiben olyan helyiségben lesz felhasználva az alapanyag, ahol nedvesség is éri majd a felületet, például a fürdőben, mindenképp foglalkozni kell a vízszigeteléssel is.

Még a szigetelés előtt tanácsos csemperagasztóval átglettelni a falat. A lényeg, hogy ne spóroljon az anyagokkal, mert később sokkal nagyobb károkkal számolhat majd.

Ha nincs idő, energia, ügyesség, bízza szakemberre

Az üvegmozaik csempe felrakásához némi kézügyességre és türelemre is szükség van, ez pedig nem mindenkinek adatik meg a leterhelt mindennapokban. Ha az ember úgy érzi, hogy a körülményei nem engedik meg azt, hogy egyedül próbálkozzon a burkolással, tanácsos szakemberekre bízni a munkát.

Nekik minden elérhető ahhoz, hogy kifogástalan legyen a végeredmény.

Ügyfeleink számára igényes megoldásokat kínálunk az üvegmozaik csempékkel kapcsolatban. Az exkluzív tervezés garantáltan le fogja nyűgözni. Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, termékeinkről.

Ha kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Üvegmozaikok - exkluzív megjelenés modern környezetbe

ÜvegmozaikokÜvegmozaikok széles választékban kaphatók, megfizethető áron - forduljon hozzánk, ha különleges, modern megjelenésű falburkolatot szeretne!

A falburkolatok meghatározó szereppel bírnak a helyiségek stílusában, hangulatában. Szerencsére ma már nagyon sokféle burkolattípusból válogathatunk, így mindenki könnyen megtalálhatja azt, amelyik leginkább megfelel az elvárásainak. Annak, aki modern stílusú, különleges megjelenésű megoldást szeretne, az üvegmozaikokat ajánljuk figyelmébe.

Az üvegmozaikok bármelyik helyiségben megállják a helyüket: sokan a fürdőszobában használják őket, de remekül mutatnak a nappali egyik falán vagy akár az irodában is. Modern stílust kölcsönöznek a helyiségeknek és igazán látványossá teszik a teret, ugyanakkor az áruk is elérhető.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését az üvegmozaikok iránt, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal! Munkatársaink szívesen válaszolnak a felmerülő kérdéseire a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, keressen minket akár még ma!