Exclusive design

mozaik

  • Az EXCLUSIVE DESIGN egy olyan márka, melynek célja az eredeti termékek dekorációs és belsőépítészeti termékek megteremtése és népszerűsítése. Az EXCLUSIVE DESIGN márkájú termékek gyűjteménye a klasszikus elegancia kombinációja a modern és kreatív dizájnnal.

  • Az általunk készített ajánlat tökéletes megoldás a nem triviális rajongóknak és a hatékony belső megoldásoknak. Szeretjük inspirálni ügyfeleinket, hogy kreatív módon tervezzék meg saját lakásaikat és házainkat. Az EXCLUSIVE DESIGN termékek lehetővé teszik, hogy érdekes megoldásokat, fantasztikus kombinációkat és eredeti dekorációkat készítsen a klasszikus belsőépítészeti elemekkel. Csak egy kis képzelőerő, hogy egy közönséges szobát egy érdekes, atmoszférikus helyre fordítson, amely tetszik a szemed és örül a léleknek.

  • A dekoratív mozaikok gyűjteménye több tucat különböző formatervezést tartalmaz. A különböző színek, formák, méretek és struktúrák kombinációja fokozza a vonzó vizuális hatásokat. Az üveg- és kőmozaik mellett további egzotikus termékeket, például kókusz- és bambuszmozaikokat talál.

  • A nagy gyakorlati megoldások együtt járnak a tervezéssel is. A padlógyűjteményt nagyon magas keménység jellemzi, 100% -kal magasabb a tölgyfa padlóburkolaténál, amely nagy forgalmú helyiségekben használható a karcolás és a felület természetes kopása nélkül. Ez nem a javaslat vége. Folyamatosan dolgozunk új megoldásokon.

Üvegmozaikok - exkluzív megjelenés modern környezetbe

ÜvegmozaikokÜvegmozaikok széles választékban kaphatók, megfizethető áron - forduljon hozzánk, ha különleges, modern megjelenésű falburkolatot szeretne!

A falburkolatok meghatározó szereppel bírnak a helyiségek stílusában, hangulatában. Szerencsére ma már nagyon sokféle burkolattípusból válogathatunk, így mindenki könnyen megtalálhatja azt, amelyik leginkább megfelel az elvárásainak. Annak, aki modern stílusú, különleges megjelenésű megoldást szeretne, az üvegmozaikokat ajánljuk figyelmébe.

Az üvegmozaikok bármelyik helyiségben megállják a helyüket: sokan a fürdőszobában használják őket, de remekül mutatnak a nappali egyik falán vagy akár az irodában is. Modern stílust kölcsönöznek a helyiségeknek és igazán látványossá teszik a teret, ugyanakkor az áruk is elérhető.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését az üvegmozaikok iránt, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal! Munkatársaink szívesen válaszolnak a felmerülő kérdéseire a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, keressen minket akár még ma!