Burkolatok

Amennyiben kiváló minőségű, dekoratív fürdőszobai csempét, vagy bármilyen burkolatot keres, tekintse meg termékkínálatunkat, és válogasson kedvére, hogy fürdőszobája is olyan lehessen, amilyennek megálmodta!

Tekintse meg szaniter áruházunk széles kínálatát, és valósítsa meg azt a fürdőszoba burkolatot, amit mindig is elképzelt! A magas minőség garantált, hiszen nálunk a legkiválóbb gyártók termékei közül rendelhet!

Egy kis segítség a fürdőszoba burkolatok kiválasztásához

Amikor valaki lakást vásárol, vagy a régi otthonát újítja fel, érdemes mindent alaposan átgondolni, hiszen ezeket a munkákat általában nem ismételgetjük évente. Nem szabad elkapkodni a szobában a tapéta, vagy a festék kiválasztását, a konyhabútor megvásárlását, de a fürdőszobaburkolatok terén is célszerű átfontolt döntést hozni.

A fürdőszobaburkolatok abból a szempontból speciálisak, hogy a helyiségben nagy páratartalom fog uralkodni, és sok víz is fogja őket érni. Ezt vegyük figyelembe a választáskor! Az utóbbi években divatosak lettek a nagyméretű csempék és járólapok, amikkel optikailag nagyobbá, tágasabbá varázsolhatjuk a teret, és könnyen tisztíthatóak is. A színek szerepéről se feledkezzünk meg! A világos színek szintén nagyítanak, míg a sötétek inkább a nagy helyiségekben mutatnak jól. Mielőtt kiválasztunk valamilyen extrémebb darabot, gondoljuk végig, hogy biztos, hogy 5 év múlva is tetszeni fog-e!

Fürdőszobaburkolatokat keres? Forduljon hozzánk bizalommal, mi nagy választékkal és kedvező árakkal várjuk!

KWADRO BURKOLATOK

Kiváló minőségű csempék és padlólapok.

Stegu falburkolatok

Dekorációs díszburkolat

Domino burkolatok

Domino - jó minőségű vonzó áron!

Arté BURKOLATOK

Kiváló lengyel burkolatok

Cerrad burkolatok

Természetes Cerrad burkolatok

Cersanit BURKOLATOK

Minőségi Cersanit burkolatok

Paradyz BURKOLATOK

Minőségi, tartós burkolat

Tubadzin burkolatok

Prémium minőségű lengyel burkolatok

Zalakerámia burkolatok

Minőségi magyar burkolatok

Savoia BURKOLATOK

Minőségi Olasz Burkolatok