Kádak, zuhanykabinok, szerelvények

Fürdőszobánk kialakítása során számos döntést kell hoznunk, melyek közül az egyik legfontosabb, hogy kádat vagy zuhanykabint válasszunk. A választás során figyelembe kell vennünk a helyiség méreteit és adottságait, illetve tisztálkodási szokásainkat.

Felgyorsult világunkban mindent a lehető leggyorsabban és legpraktikusabb módon igyekszünk megoldani, mely alól mindennapi tevékenységeink sem képeznek kivételt. Gyakran a tisztálkodással is minél előbb szeretnénk végezni, ennélfogva egy frissítő zuhanyzás jelenti a legjobb megoldást, melyre tökéletes alternatíva egy modern zuhanykabin. A zuhanykabinok legnagyobb előnye, hogy kis helyigényük van, különösen, ha sarokkabint választunk.

Azonban egy fárasztó nap után jól esik kikapcsolódni, elfelejteni a nyüzsgő hétköznapokat és a forró vízben relaxálni, melyhez egy klasszikus formákkal kivitelezett kád kiváló megoldást kínál. A kádak csak nagyobb méretű fürdőszobákba ideálisak, azonban ha ezt a megoldást választjuk, rendkívül elegáns összképet teremthetünk.

Tekintse meg gazdag termékkínálatunkat és válassza ki az Önnek legmegfelelőbb megoldást! Felmerülő kérdéseivel és egyedi igényeivel forduljon hozzánk bizalommal!

Ha Ön is divatos, de egyben költséghatékony megoldást keres, akkor tekintse meg az üzletünkben található zuhanykabinokat, valamint lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeinken.

Kádak, zuhanykabinok és szerelvények fürdőszoba felújításhoz!

d67ebb722ae088837936d11ed5cf6caa.jpgArra készül, hogy teljesen felújítja a régi fürdőszobáját és végre a saját elképzeléseit valósítja meg stílus és felszereltség szempontjából is? Alapvető szaniterekre, szerelvényekre is szüksége lesz a felújításhoz? Nézzen be az áruházunkba és garantáljuk, hogy a kínálatunkban mindent megtalál, amiből az új fürdőszobája berendezését össze tudja állítani!

kádak és zuhanykabinok mellett a különböző szerelvények széles választéka várja az érdeklődőket. A habfürdő rajongóinak neves gyártók által készített kádakat ajánlunk, de azoknak sem kell kompromisszumot kötni, akik inkább a helytakarékos zuhanykabinokat részesítik előnyben.

Amennyiben Radaway zuhanykabinok, Marmy vagy Ravak kádak és egyéb, márkás, kiváló minőségű szaniterek és szerelvények érdeklik, keressen minket bizalommal! A megalapozott döntés érdekében vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal. A honlapunkon feltüntetett elérhetőségeken nyújtunk tájékoztatást az általunk forgalmazott szerelvényekről, kádakról és a zuhanykabinokról!

Radaway Zuhanykabinok

Amikor minden vízcsepp tökéletes – Radaway Mások a zuhanyzást rutinnak tartják. Mi viszont ünnepnek. A Radaway zuhanyzóival...

M-Acryl Kádak

A Méta Hungary Kft. több mint 20 éve foglalkozik modern formavilágú és különleges kényelmet biztosító fürdőkádak forgalmazásával....

H2O Kádak

A H2O termékek népszerűségüket nem csak kedvező áruknak köszönhetik.

Kolpa-san Kádak

Kínálatunk között megtalálhatóak fürdőkádak, kádparavánok, zuhanytálcák, zuhanykabinok, fürdőszoba bútorok.

Kolpa-San Kabinok

A zuhanykabinjainkat úgy tervezték, hogy sokáig Önnel maradjanak – a zuhanyzó mindennapos használatára és a takarítására...

Ravak Kádak

A kényelmes kádból nem lesz kedve kiszállni. Álmai kádjába való befektetése hamar megtérül hosszú távú elégedettsége...

Marmy Kádak

KLASSZIKUS DESIGN - MINIMÁL FELFOGÁSBAN - ÖRÖK FORMA

Ravak zuhanykabinok

Mindez kiváló minőségben a gyártási folyamatokat gondosan ellenőrző cseh gyártótól. Minden zuhanykabinra és ajtóra 5 év garanciát...

H2O Zuhanykabinok

Megbízható zuhanykabin, ami élménnyé teszi a tusolást.

Cersanit Kádak

A forma ergonómiája biztosítja az optimális fürdőzési helyzetet, hogy a lehető legjobb kényelmet élvezze, miközben a fürdőkád...

Marmorin Kádak

Folyamatosan nyomon követjük, mi történik a formavilágban, de nem csak megfigyelők vagyunk.