Burkoló szerszámok

Milyen speciális burkoló szerszámok léteznek?

Nálunk burkoló szerszámok széles választéka kapható mind a melegburkoláshoz, mind a hidegburkoló anyagok lerakásához. A melegburkolatokhoz különféle lerakó szetteket találhatsz laminált padlóhoz. Speciális burkoló szerszámok a hidegburkolatokhoz kellenek inkább, hiszen a csempe és járólap lerakása nem egyszerű. Ha csempézésre vállalkozol, akkor szükséged lesz a következőkre: csempevágó, fugázó, fugakaparó, csempelyukasztó készlet, fugázó zsák, burkoló vödör készlet, tüskés henger, szintező készlet.

A csempe méretre vágásához a különféle csempevágók valók, a csapok, kapcsolók, csatlakozók kimeneteihez pedig csempelyukasztót használj! A minőségi fugázáshoz vesd be a fugakeresztet, a fugázó zsákot és a fugakaparót! Speciális szivacsok is kaphatók, amivel a csempét megtisztíthatod a felesleges anyagtól. A tüskés henger az aljzatkiegyenlítés szerszáma, a frissen kiöntött, önterülő anyagokhoz használhatod a buborékok eltávolítására. Ezzel általában a kőműves dolgozik a burkolást megelőzően.

Burkoló szerszámok és eszközök hidegburkoláshoz

burkoló szerszámokburkoló szerszámok mindegyike kedvező áron megtalálható a budapesti áruházunkban! A teljes felszerelést szerezze be hidegburkolat elkészítéséhez!

A hidegburkolat elkészítése burkoló szerszámokat, hiánytalan felszerelést igényel. A javításhoz és a kivitelezéshez is szükség van csempe lemosó szivacsra, vödörre vagy fugázó eszközre is. A burkoló vödör készletet is megtalálja a burkoló szerszámok kínálatában, csak úgy, mint a fugázó zsákot vagy a sarokcsiszoló korongot. Az áruházunk honlapján a teljes kínálatról hiánytalan képet kapnak a látogatók. Itt azonnal ki tudja választani, hogy mi az a burkoló szerszám, amit még meg kell vásárolnia és rögtön ajánlatot is tud kérni róla. Profiknak és ezermestereknek, barkácsolóknak és amatőröknek is ajánljuk minőségi burkoló szerszámainkat, amiknek a segítségével a hidegburkolás precízen elkészíthető konyhában, előszobában, fürdőben is.

Lépjen kapcsolatba az egyik kollégánkkal és kérjen bővebb felvilágosítást azokról a termékekről, amik felkeltették az érdeklődését!