Exclusive design

mozaik

  • Az EXCLUSIVE DESIGN egy olyan márka, melynek célja az eredeti termékek dekorációs és belsőépítészeti termékek megteremtése és népszerűsítése. Az EXCLUSIVE DESIGN márkájú termékek gyűjteménye a klasszikus elegancia kombinációja a modern és kreatív dizájnnal.

  • Az általunk készített ajánlat tökéletes megoldás a nem triviális rajongóknak és a hatékony belső megoldásoknak. Szeretjük inspirálni ügyfeleinket, hogy kreatív módon tervezzék meg saját lakásaikat és házainkat. Az EXCLUSIVE DESIGN termékek lehetővé teszik, hogy érdekes megoldásokat, fantasztikus kombinációkat és eredeti dekorációkat készítsen a klasszikus belsőépítészeti elemekkel. Csak egy kis képzelőerő, hogy egy közönséges szobát egy érdekes, atmoszférikus helyre fordítson, amely tetszik a szemed és örül a léleknek.

  • A dekoratív mozaikok gyűjteménye több tucat különböző formatervezést tartalmaz. A különböző színek, formák, méretek és struktúrák kombinációja fokozza a vonzó vizuális hatásokat. Az üveg- és kőmozaik mellett további egzotikus termékeket, például kókusz- és bambuszmozaikokat talál.

  • A nagy gyakorlati megoldások együtt járnak a tervezéssel is. A padlógyűjteményt nagyon magas keménység jellemzi, 100% -kal magasabb a tölgyfa padlóburkolaténál, amely nagy forgalmú helyiségekben használható a karcolás és a felület természetes kopása nélkül. Ez nem a javaslat vége. Folyamatosan dolgozunk új megoldásokon.Download

Download

Download