Arté Burkolatok

arté

Az ARTE márka 2005-ben jött létre, válaszul a barkácsközpontok vásárlóinak igényeire, akik értékelik a vásárlás kényelmét - széles választék, azonnal elérhető, egy fedél alatt. A márka termékeinek magas minőségét Lengyelország egyik vezető kerámialap-gyártója, a Tubądzin Group biztosítja. A márka bátran alkot kollekciókat a modern dizájnnak és a globális belsőépítészeti trendeknek megfelelően.

Az ARTE márka kollekciói az egyedi stílusú enteriőrre vágyó, valamint a hagyományos, meleg enteriőrt kedvelő vásárlóknak szólnak. A kollekciók változatos stílusa lehetővé teszi, hogy karakteres szobát alakítsunk ki.

Kínálatunkban különböző méretű csempe található, melyek ideálisak akár fürdőszobába, konyhába vagy folyosóra. Kiválóan alkalmasak teraszokra és erkélyekre is. Az egész elrendezést üveg- vagy acéllécek, különféle textúrájú elegáns dekorációk és kivételes formájú modern mozaikok egészítik ki.

Az ARTE márkájú termékek megfelelnek a legmagasabb szabványoknak és európai normáknak, minőségüket számos jóváhagyás és tanúsítvány igazolja.

Letölthető dokumentumok: