Cerrad Burkolatok

Cerrad

Tapasztalataink

Több mint húsz éve egyedi porcelán kőagyagot és klinkerlapot készítünk, amelyek megfelelnek a legmagasabb színvonalnak - mind a tervezés, mind a minőség szempontjából. Professzionalizmus, innováció, friss nézetekkel teli projektek a modern formatervezésről - ezek a Cerrad működésének alapvető pillérei , amelyek dinamikus fejlődésünk alapját képezik. Ezek lehetővé teszik számunkra, hogy olyan termékeket hozzunk létre, amelyek tökéletesen megfelelnek a modern trendeknek. Úgy gondoljuk, hogy a tervezési megközelítésünk nagyszerű inspirációt jelenthet azoknak az építészeknek, belsőépítészeknek és befektetőknek, akik az eredetiségre, a minőségre és a hely alkotói kreatív megközelítésére koncentrálnak.

A stílusunk

Tudjuk, hogy a legjobb tükröződik a természetben, ezért termékeink a modernitás és a körülöttünk lévő világ kombinációjából származnak. Kínálatunkat rendszeresen gazdagítják új csempegyűjteményekkel, amelyeket a fa rajzolása , a minimalista beton felülete , a természetes szépsége és az elegáns márvány ihlette . A Cerrad termékek lehetővé teszik az Ön álmainak megvalósítását egyedülálló, egyedi kompozícióval kapcsolatban. A sokféle formatervezés, a gazdag színek és a sokféle formátum széles választéka lehetővé teszi a legvadabb építészeti látomások teljes mértékű megvalósítását.

Fejlesztés

A társaság fennállása kezdete óta a folyamatos fejlesztésre összpontosítunk - új inspirációkat keresünk, gazdagítják ajánlatunkat és minden nap meglepő megoldásokon dolgozunk. 2018. júliusban befejeztük a harmadik, teljesen automatizált gyártóüzem építését Starachowice-ban. A közel 120 millió PLN értékű beruházás részeként létrejött a világ egyik legfejlettebb kerámiacserépüzeme, amely lehetővé tette számunkra az ULTIME márka létrehozását. Piaci sikereinknek egy következetesen végrehajtott fejlesztési stratégiára tartozunk, az infrastrukturális és technológiai beruházások révén, amelynek fő célja az, hogy az ügyfelek számára innovatív termékeket kínáljon, amelyek legjobban megfelelnek igényeiknek.

Világszínvonalú design

A következetes és átgondolt stratégia új piaci szegmenseket nyit meg számunkra, mind a lengyel, mind a globális piacon. A Cerrad csempegyűjtemények világszerte több mint ötven ország ügyfelei elismerést szereznek . Tudjuk, hogy a funkcionalitás, a tartósság és az időtlen esztétika kombinációja jelenti a siker kulcsait, ezért minden évben bemutatjuk termékkínálatunkat a legfontosabb nemzetközi vásárokon.

Letölthető dokumentumok: