Konskie Burkolatok

A Ceramika Końskie márka alapját a lengyel nyersanyagok az olasz technológiával integrálva alkotják. Az európai normáknak és szabványoknak való megfelelés, a bevált beszállítóktól származó lengyel alapanyagok használata, valamint a legjobb lengyel berendezések és technológiai megoldások alkalmazása cégünk alapja.
A Ceramika Końskie 1996 óta van jelen a lengyel piacon, és több mint húsz éve a kerámiatermékek egyik vezető gyártója. Termékeinek alapja a modern dizájnú fal- és padlólapok - a katalógusokban finom, pasztell színek, de mélyfekete, fehér, merész nyomatok vagy szép, nemes szürkék palettáját is megtalálhatjuk. Kollekcióink segítségével könnyedén berendezhetünk egy minimalista és glamour stílusú enteriőrt.
Tevékenységünk során számos lengyel céggel működünk együtt, amelyek együttműködése a teljes és hosszú távú bizalomra épül. Számos lengyel cég közül megkülönböztetünk minket egy olyan vezetési stílussal, amely az ügyféllel, szállítóval vagy ügynökkel való közvetlen kapcsolaton alapul. Egy feltevés vezérel bennünket: termékünket az emberek szem előtt tartásával hoztuk létre. A termékminőség mércéje mindig magasra van téve.

Minden márka egy külön ág egy fából - Grupa Końskie -ből. Mindegyik működik a maga módján, de a közös és szilárdan megalapozott gyökerek teremtenek erőt.


Letölthető dokumentumok: