Valore Burkolatok

A VALORE márka ismét jelentősen kibővült, melynek köszönhetően a nagyon széles kínálatot mutathatunk az érdeklődők számára. A modern falicsempe termékcsaládok minden igényt kielégítenek és a nemzetközi trendekhez igazodó színekben, felületi kialakítással és számtalan dekor elemmel. Természetesen mind ez kedvező árakon és a megszokott VALORE minőségben.
  • SURFACE – 25x60 cm Természetes hatású felületek jellemzik, világos színekkel kombinálva. Matt felülete a beton jellegzetessége a zsalu nyomaival gazdagítva ad érdekes megjelenést ennek a sorozatnak. Hullámos, kézi rajz szerű 3D hatású dekorjai pedig látványos megoldásokat kínálnak a tervezők számára.
  • BLOSSOM – 25x60 cm Ennek a termékcsaládnak a középpontjában a virág, mint fő motívum jelenik meg. Markáns megjelenését a fehér mellett barna és mélykék színek erősítik. A virág teljes lapméreten és listello dekorként is megtalálható a már említett színekben. Modern fürdőszobákba illő, divatos fényes mázzal rendelkezik. Természetes hatású kiegészítők és bútorok felhasználásával lehet igazán érdekes a nagyobb alapterületű fürdőkben. Többféle padlólap megoldással is kiválóan kombinálható.
  • DESIRE – 25x60 cm Nagyon natur, nagyon kőhatású! Természetes színeivel – barna és szürke – az egyszerű és letisztult dizájnt keresők megoldása lehet. Matt felületű alaplapokkal és szeletelt, kőmintájú dekorjaival lesz igazán látványos megoldás. A dekor lapokat akár konyhai, nappali, wellness helyiségekben is használhatjuk kedvező ára miatt. Saját padlólapjai mellett a fahatású termékek is kiváló választást jelenthetnek.
  • EAGLE – 25x60 cm A természetes anyagok jegyében készült termékcsalád. Natúr színek jellemzik és mind ez matt felületen jelenik meg. Színei a bézs és a szürke – természetesen napjaink trendje alapján. A klasszikus mozaikos dekorja inkább a minimalista irányzatot kedvelők számára lehet érdekes.
  • MADISON – 25x60 cm Beton, minden mennyiségben – napjaink egyik fő trendje. Ez a termékcsalád felületi kialakításával és színeivel lehet a betont kedvelők számára érdekes megoldás. Dekorjai inkább szolid, natúr hatásukkal keltenek egységes, de visszafogott hangulatot. Kiváló alapja egy békés, modern megjelenésű fürdőnek.

Letölthető dokumentumok: