Ravak

ravak

  • Csaptelepek

A fürdőszobai csaptelepeken kívül olyan konyhai mosogató-csaptelepeket is kínálunk, melyek megédesítik a főzést, a fürdőszobai csapteleppel összehangolva pedig egységes és esztétikus külsőt kölcsönöznek egész lakásának. Használja ki a márka, a hozzá tartozó szerviz és a lehető legjobb minőség nyújtotta előnyt.

  • A csaptelepek praktikus dizájnja

A RAVAK csaptelepek dizájnjának alapvető követelménye a mindennapok megszépítése, a használhatóság és az állandóság – nem válnak unalmassá és hosszú éveken át szereznek örömöt. Csaptelepeink formatervezését a neves Nosal Design stúdióra bíztuk, amely a tervezői munka során kamatoztatta sokéves tapasztalatát a művészi megoldású fürdőszobák terén, ezt pedig nem egy független dizájnverseny zsűrije díjazta már.

  • A RAVAK csaptelepek minősége

Csaptelepeinket magas minőségű sárgarézből készítjük, felületük pedig megfelelő vastagságban krómozott. Az ergonomikus zárószelepen elvégzett nyitásteszt garantálja a kényelmes és egyszerű használatot. A RAVAK csaptelepek minőségéért, de főleg a kerámia kartus könnyű és akadálymentes működéséért, a több mint 700 000 mozdulatból összetevődő tesztsor kezeskedik. Valamennyi csaptelepre 5 év jótállást biztosítunk. A műanyag szűrőkből álló perlátoron gyakorlatilag nem tapad meg a vízkő. A RAVAK csaptelepeket független szakértők igazolják, nem károsak az egészségre és egyszerűen csatlakoztathatók az armatúrához.

  • Egyszerű összeállítás

A RAVAK csaptelepek beszerelése rendkívül egyszerű. A szerelési útmutatót a csomagolásban találja, vagy akár le is töltheti honlapunkról.

Letölthető dokumentumok: