Stegu Falburkolat

Kőburkolatok:

  • A Stegu dekor fali burkolatok bármely enteriőrnek egyediséget kölcsönöznek. Természetes atmoszférát teremtenek akár csak egy falon, akár az egész belső térben alkalmazzuk őket. A lapokat a legkisebb részletekig odafigyeléssel készítjük, a széles termékválaszték a változatos színek, formák és minták révén egyedi lehetőséget kínál a fénnyel és árnyékkal való játékra, az enteriőr kiegészítésére csakúgy, mint a kert és a ház külső dekorációjára.

Téglaburkolatok:

  • A Stegu tégla burkolatai a régi házak, az ipari épületek és a mediterrán építészet különlegességét adják vissza. A paletta a természetes téglák színeit idézi, tökéletes választás skandináv stílusú enteriőrökhöz, minimalista, vagy épp rusztikus designhoz egyaránt. Rustik, Country és Boston tégláink remekül mutatnak homlokzat illetve kerítés burkolatként is.

Természetes kőburkolatok:

  • A kő a természet alkotása és tökéletes a maga nemében. A Stegu valódi kőburkolatok kínálata bármely belső térnek prémium hatást kölcsönöz. A kő természetes, szabálytalan, sokszínű felszíne izgalmas alternatíva lehet a sztenderd burkolatokkal szemben. Homlokzati burkolatként is kitűnő választás, napsütésben különlegest fényt kölcsönöz a falnak.

Wood Collection:

  • A WOOD COLLECTION sorozat egyedi dekor paneljei tökéletesek arra, hogy bármilyen belső teret élettel telivé varázsoljanak. Kizárólag természetes alapanyagokból készülnek, a sorozat minden egyes darabját a Stegu pecsétjével látjuk el, mely garanciát jelent a legmagasabb minőségre és a gyártás során használt innovatív, környezetbarát technológiákra.

Letölthető dokumentumok: