WallDesing Industrial

Modern minimalizmus.

A kő tökéletesen illeszkedik a modern, minimalista terekbe. Nagyszerű kombinálni más anyagokkal, ami korlátlan elrendezési lehetőségeket kínál számunkra. Természetesen nyers, és megfelel a skandináv stílusú belső tereknek. Tökéletesen működik például a melegebb fával. Ez egy praktikus megoldás azok számára, akik szeretik a forma vizuális kísérleteit ...

A forma gazdagsága.

Az olyan anyagok, amelyek nemcsak a szemét, hanem az egyéb érzékszerveket is érintik, egyre fontosabb szerepet játszanak a belsőépítészetben. E tendenciával összhangban a fa, a beton, az üveg és a kő visszatér az előnyökhöz. Sima egyenetlen felületei új tapintható érzéseket biztosítanak, és érdekes variációt jelentenek a sima falakhoz és a bútorokhoz. A színek, textúrák és árnyalatok gazdagsága miatt ez jelenleg a belsőépítészek kedvenc kifejezési módja.

Vissza a természetbe.

A kő évszázadok óta társul a luxushoz. Ma része a legújabb belsőépítészeti trendeknek, mint a természet visszatérésének szimbóluma. Szépségével tetszik, és a belső teret béke és harmónia aurájával tölti be. Kiválóan alkalmas világos, környezetbarát belső terekhez. Használják mind díszítő elemként, mind a dekoráció fő részeként.