M-Acryl Kádak

M-Acryl kádak az Ön szolgálatában

Nem csak külsőségekben nyújt mást, mint társai, élményekkel is gazdagítja birtokosát. A pezsgőfürdőzés, annak személyre szabása, a prémium kezelőpanelek, a színterápia mind rendelkezésére állnak, hogy kiszolgálják az igényeit.
10-15 év garancia.

A 3 legfontosabb követelmény minden M-Acryl kádnál.

1) Minőségi alapanyagok, hogy Ön a legnagyobb fürdőélményt kapja
2) Csúcstechnológia és modern formatervezés, hogy a fürdőszobája valóban 21. századi legyen
3) Versenyképes ár/érték arány.
Kényelem.

Azt nyújtja, amit egy kanapétól is elvár.

Ha Önnek jelenleg a kádjáról nem a kényelem jut eszébe, akkor baj van. Az M-Acryl kád az Ön kényelmét is szolgálja, ahogy egy kanapétól, egy foteltől, úgy az M-Acryl kádtól is elvárhatja, hogy komfortosan érezze magát benne. Bátran gondolja újra a kádban fürdés érzését!
Antibakteriális felület.

Alapvető, hogy tisztán szeretjük.

Minden M-Acryl kádunkat antibakteriális felülettel láttuk el. Ennek a rendkívül sima és egyenletes felületnek a különlegessége, hogy gátolja a gombák és egyéb baktériumok terjedését. Fürdés előtt, közben és utána is biztoságban tudhatja a családját, mert a kád antibakteriális felülete hozzásegíti, hogy tisztán és a frissen tartsa fürdőszobáját.
Szakszerviz.

Szerviz szolgáltatás az ország egész területén.

Országos márkaszervizünk legfontosabb feladata az, hogy Ön mindig a legnagyobb nyugalommal használhassa az M-Acryl termékeket – mert évtizedeken át kifogástalan minőséget és gyors problémamegoldást, segítséget kapLetölthető dokumentumok: