Radaway Zuhanykabinok

Radaway - Találja meg álmai zuhanykabinját!

A fürdőszoba az a hely, ahol elkezdi mindennapját. A RADAWAY olyan megoldásokat kínál fürdőszobájába függetlenül attól, hogy kicsi vagy nagy, hogy hosszú vagy négyzet alakú, vagy akár ferde mennyezet is van, melyek lehetővé teszik, hogy kifejezze a saját stílusát, miközben a kényelem és a funkcionalitás nem csorbul.

A zuhanykabin különleges hely a fürdőszobában, mert ott kap testünk a megnyugtató víz energiájából minden reggel, és este miközben mosdunk. Tervezőmérnökeink azon igyekeznek, hogy a RADAWAY termékek, amelyek követik a legújabb piaci trendeket és a funkcionalitást, innovatívak, gyönyörű formájúak, akár egyediek, vonzóak, kényelmesek és könnyen használható zuhanykabinok legyenek.

Hisszük, hogy mindenki megtalálja önmaga számára az optimális megoldást figyelembe véve a rendelkezésre álló teret és a felhasználási igényeket. Így lesz valóban a RADAWAY zuhanykabinokkal a fürdőszoba használata mindig ÖRÖM.

A RADAWAY mindent megtesz, hogy innovatív megoldásokat is csempésszen a fürdőszobákba zuhanykabinjaival. Akár felújít, vagy akár építkezik, mi folyamatosan szállítjuk az új élményt minden méretben, fenntartva az egyensúlyt az ár és minőség viszonylatában.

Radaway - minőség és perecizitás

A Radaway széles skáláját kínálja a modern és a hagyományos fürdőszobai termékeknek, úgy, mint zuhanykabinok, zuhanyajtók, zuhanytálcák vagy zuhanyfolyókák, versenyképes áron. Jelenleg több, mint 72 fajta zuhanykabin közül válogathat. A Radaway termékei minőségi alapanyagokból készülnek, melyet a gyártó garantál. Minden egyes legyártott termék precíz tesztelést követően hagyja el a gyárat, mely az egyik biztosítéka annak, hogy Ön sok éven keresztül elégedett legyen a Radaway márkával.

A régióban a márka képviseletét sok éve a Méta Hungary Kft látja el. A vásárlói igényeknek megfelelően a termék választék és termékminőség mellett nagy figyelmet fordítunk a termékeinkhez szorosan kapcsolódó szolgáltatásainkra. Országos szervizhálózatunk által történő beüzemelés esetén a garancia időt további 1 évvel megnöveljük. Szervizhálózatunk a rugalmas időpont egyeztetés mellett, gyors és precíz munkavégzést garantál!

“Mi elkötelezettek vagyunk a Radaway termékek iránt. Bízunk a termékeinkben, törődünk a vevőinkkel, s ha kell, segítünk a döntésben.”


Letölthető dokumentumok: