Radaway Zuhanykabinok

Találja meg álmai zuhanykabinját!

Álmodozott már valaha a tökéletes reggeli frissességről? A Radaway zuhanykabinok egyedi dizájnja, kifinomult technológiája és a több ezer féle változata az Ön álmát hivatott szolgálni.

Minden megoldásunk (legyen az standard vagy egyedi) egy olyan vágyra jött létre, ami a kényelmet és az egyediséget szolgálja. Találja meg álmai zuhanykabinját, és váltsa valóra a fürdőszobai kényelem új dimenzióját.

Egyedi méretre gyártás.

A sokéves gyakorlat lehetővé tette számunkra, hogy olyan különféle nem szabványos megoldásokat dolgozzunk ki, amelyek lehetővé teszik a zuhanykabinok teljes testre szabását és a legszokatlanabb belső kialakítás megvalósítását is.


Képnyomtatás üvegre.

A Radaway különleges, innovatív ajánlata, mely lehetővé teszi, hogy fotóminőségű képet alkosson a zuhanykabinja üvegére.

A modern technológia, melyhez speciális digitális nyomtatót használnak, lehetővé teszi a tartós és ellenálló kerámiafesték felvitelét az üvegre. A nyomtatott képet az edzés során 600 C° felett ráégetik a kabin üvegére, ami rendkívüli tartósságot és ellenálló képességet garantál a tisztítószerekkel szemben is.

Az üvegre égetett kép nem kopik le, és az évek múlásával tartós és élénk színű marad. A nyomatot az üveg külső oldalára készítik el, ami megkönnyíti a tisztán tartást. (a vízlepergető EasyClean bevonat a kabin belsejében található).

Gravírozás üvegre.

Az üveg lenyűgöző művészi eszköz, melynek történelme évszázadokra nyúlik vissza, és most lehetősége nyílik arra, hogy saját fotójával vagy választható mintákkal egyedivé tegye saját zuhanykabinját a lézergravírozás technológiájával.

Az eljárás tartós és stílusos dekorációt biztosít, mely tovább emeli fürdőszobája egyediségét.

A gravírozott minta mindig a zuhanykabin külső oldalára kerül, hogy az üveg ne veszítsen a kezelt biztonsági üveg tulajdonságaiból és könnyen tisztán tartható maradjon - a védőbevonat mindig a zuhanykabin belső oldalán van.

A lézergravírozás innovatív technológiája lehetővé teszi az egyedi minták, dekoratív betűk, még akár fotók megjelenítését is az üvegen.

Zuhanykabin bemutatóterem.

Előfordult már Önnel, hogy csalódott egy termékben, mert vásárlás előtt nem tájékozódott kellőképpen annak jellemzőiről? Nálunk biztosra mehet!

Szakértőink segítenek Önnek, hogy minden zuhanykabinnal kapcsolatos kérdésére választ kapjon, sőt felhívják a figyelmét azokra a buktatókra is, amiket érdemes elkerülnie. Mielőtt döntene jöjjön el zuhanykabin bemutatótermünkbe.

Bemutatóterem elérhetősége

1149 Budapest, Mogyoródi út 32. (az Orlen benzinkút mellett)

Telefon: +36 1 700 28 18

Nyitvatartás:

H: 13:00 - 17:30
K-P: 9:00 - 17:30
Szo: 9:00 - 13:00

Zuhanykabin beépítés.

A zuhanykabin ideális esetben a nyugalom szigete, ahová belépve megfeledkezhet minden gondról és bajról, átadva magát a pihentető felfrissülésnek. Bízza zuhanykabinjának beépítését szakszervizünkre, hogy ezt a nyugalmat a legelső pillanattól élvezhesse.


Letölthető dokumentumok: