Sopro

  • Egy erős márka
  • A Sopro átfogó választékot nyújt a csempe és építőanyag technika területén. A világos márka stratégiánk segítségével ennek a területnek egyik vezető specialistájává váltunk. A legjobb bizonyíték erre: a Sopro No. 101– az ágazatban széles körben ismert és elismert márkás flexibilis csemperagasztó. A hozzáértésünk összekapcsolása az, mely bennünket olyan sikeressé tesz: a sokéves tapasztalat a cement technológia területén együtt az építőanyag kémia terén elért know-how-val. Dupla erősség, amit csak a Sopro tud nyújtani.
  • Kiváló termékminőség
  • Az átfogó Sopro termékkínálat, amelyben az új termékek folyamatosan nagy aránnyal szerepelnek, gondoskodik a kereslet összes szegmensének hiánytalan lefedéséről a csempe- és építőanyag kémia területén, olyan termékminőséget garantálva, amely minden tekintetben megfelel a professzionális felhasználók által támasztott magas követelményeknek. Ez könnyű bedolgozhatóságot, maximális biztonságot és hosszú élettartamot jelent, valamint, hogy megfelel a műszaki szabályoknak és a munka- és környezetvédelmi előírásoknak, amit független és elismert bevizsgáló intézetek számos tanúsítványa igazol.
  • Kifejezett elkötelezettség a szakkereskedések felé
  • Számunkra csak egy értékesítési csatorna létezik: a szakkereskedés. A szakkereskedésekben a szakmai felhasználók, de az ambicionált magánügyfelek is megkapják azt a tanácsadási színvonalat, amit a technológiailag magas szintű termékeink megkövetelnek. A világos értékesítési stratégiánk biztosítja a szakkereskedések számára a megbízható együttműködést egy innovatív márkanévvel. Minden kifogás és feltétel nélkül.

Letölthető dokumentumok: