Tippek és tanácsok

A fürdőszoba burkolatok legújabb divatjáról röviden

Fürdőszoba burkolatokból divatosat szeretne vásárolni? Bemutatjuk, hogy mi számít idén igazán trendinek, ha a fürdőszoba csempéiről van szó!

Fürdőszoba burkolatokból divatosat szeretne vásárolni? Bemutatjuk, hogy mi számít idén igazán trendinek, ha a fürdőszoba csempéiről van szó!

Az aktuális fürdőszoba trendekben nem mindig könnyű eligazodni, de az biztos, hogy ha a divatos irányzatok szerint választ csempét, az Ön fürdőszobája is ragyogóan sikerül majd. Legyen szó fürdőszoba felújításról vagy új fürdőszoba kialakításáról, a falaknak és a padlónak jár a burkolat, de nem mindegy, hogy milyen.

A modern belsőhöz tévedhetetlen választás a sötétebb tónusú csempe, csak arra kell figyelni, hogy mekkora méretű fürdőbe szánja. A márvány minta, az elegáns árnyalatok ebben az évben is hódítanak, hiszen kedvelt klasszikusról van szó. Ha szeretne különlegesebb hatást, kombinálhatja arany részletekkel, természetes, natúr felületekkel a márvány mintát vagy a fekete és fehér csempéket. A fürdőszoba burkolatok újdonsága a színes csempe, amit nem mindenki mer bevállalni, pedig friss, egyedi fürdőszoba jár vele! A fehéret nem lehet megunni, ráadásul világos, tágas hatást kelt. Válasszon olyan fürdőszoba burkolatot, ami fehér, de a szín egyhangúságát megtörik a csempe textúrái! Az izgalmas felületek díszítő hatással is rendelkeznek. Újdonságnak számít a 3D hatású fürdőszoba burkolat.

A színek mellett ne feledkezzünk meg a méretekről és formákról sem, hiszen a fürdőszoba burkolatokat ezek a tulajdonságok is jellemzik! A falakon idén visszaköszön a retro, így a téglalap forma, a halszálka mintában lerakott csempe, a mintás padló is divatosnak számít. A kontrasztos színekkel, geometrikus mintákkal, textúrákkal és árnyalatokkal bátran lehet kísérletezni.

Ha új burkolatokról van szó, akkor semmiképpen se hagyja ki a webshopunk kínálatát! A legnagyobb márkák friss kollekcióiból tud válogatni, így a magas minőséget garantáljuk! A felújításhoz, építkezéshez válasszon új, ízléses fürdőszoba burkolatot! A tőlünk megrendelhető termékekről és az igénybe vehető szolgáltatásainkról szívesen nyújtunk további tájékoztatást a honlapunkon szereplő elérhetőségeinken!

Vissza a tippek és tanácsokhoz