Tippek és tanácsok

XXI. századi otthonba válasszon modern fürdőszoba bútort!

Az évek során nem csak a technika fejlődött, hanem az otthonaink is jelentős átalakuláson mentek át. Teljesen másképp néz ki ma egy lakás, mint akár csak 30-40 évvel ezelőtt, ezen nincs mit vitatni.
Tovább olvasom

Mire figyeljünk a fürdőszoba burkolatok kiválasztásakor?

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy csak küllem alapján választanak a fürdőszoba burkolatok közül. Természetesen fontos az is, hogy szép legyen a helyiség és hosszú távon is elnyerje tulajdonos tetszését, azonban érdemes más szempontokat...
Tovább olvasom

Panelben él, de kertet szeretne? Válasszon műfüvet az erkélyre!

Szinte törvényszerű, hogy aki egy nagyvárosi panelben él, az kertet szeretne, viszont aki családi kertes házban él, annak nincs kedve foglalkozni a telekkel. Nyűgnek érzi a fűnyírást, a levelek összegyűjtését ősszel, pedig tudja, hogy...
Tovább olvasom

Hogyan válasszunk parkettát?

A parketta régóta népszerű burkolat otthonokban, irodákban, közintézményekben, azaz szinte mindenhol. Meleg, otthonos érzetet ad, változatos színekben kapható és tartós.
Tovább olvasom

Ezek a burkolatok lesznek idén divatosak!

Szeretné tudni, mik lesznek idén a legújabb fürdőszoba trendek?
Tovább olvasom

A tökéletes fürdőszoba a 3D látványterveknél kezdődik!

Új fürdőszoba kell a családnak, mert a régit már kinőtték, elkoptatták, vagy egyszerűen csak szeretnének valami egészen más stílusút, mint amilyen az előző volt?
Tovább olvasom

Miért válasszon minket?

Amikor valaki otthona felújítása mellett dönt, rengeteg problémával szembesül. Sok olyan döntést kell meghoznia, ami jelentősen befolyásolja majd a végeredményt. Az egyik fő kérdés, hogy honnan, milyen alapanyagokat szerez be, például...
Tovább olvasom

Milyen csempét válasszon otthonába?

Manapság a csempék aranykorukat élik. Nem csak praktikusságuknak és esztétikumuknak köszönhető az őket övező rajongás, hanem sokrétű felhasználhatóságuknak is.
Tovább olvasom

Radaway zuhanykabinok: Az elegáns fürdőszoba kellékei

A fürdőszoba elsősorban arra szolgál, hogy lebonyolítsuk a mindennapos tisztálkodási, szépítkezési rituálékat. A fürdő ezek mellett a funkciók mellett arra is alkalmas, hogy hangot adjunk benne ízlésünknek, stílusunknak, csakúgy, mint...
Tovább olvasom

Miért is praktikus, ha a zuhanykabin mellett döntünk?

Tagadhatatlan, hogy napjainkban a zuhanyozás egyre kedveltebb, ezért a választék is rendkívül széles lett az elmúlt években.
Tovább olvasom

Miért válassza a zuhanykabint?

A zuhanykabinoknak számtalan előnyük van. Méretükből adódóan minimálisabb helyet foglalnak el, mint a kádak, így helytakarékos megoldást nyújtanak kisebb lakások, garzonok esetében is.
Tovább olvasom

Esztétikus és praktikus megoldás a fürdőszobába: sarokkád

Leendő fürdőszobánk bebútorozásakor a legfontosabb döntés, hogy zuhanykabint, vagy kádat válasszunk-e!
Tovább olvasom

Chevron csempe minta fürdőszobájába

A chevron csempe és járólap a V alakú lapokat jelöli, melyek már régóta kedveltek, ám a megfelelő technológia csak mostanában áll rendelkezésre ennek a mintának a tökéletes kivitelezésére.
Tovább olvasom

A tartós burkolatért!

Legyen szó fürdőszobai csempéről, padló burkolatról, mindegyiknél elkövethetőek hibák, melyeket a lerakásnál költséghatékonynak érzünk, ám később visszaüthetnek, vagy egyszerűen csak figyelmetlenségből származnak.
Tovább olvasom

Hogyan válasszunk csempét a fürdőszobába?

Az álomotthon tervezése és kialakítása során számtalan lehetőségünk akad, melyek között mindenki megtalálhatja a számára esztétikailag és funkcionálisan is legmegfelelőbb megoldásokat, melyek közül az egyik legmeghatározóbb szempont,...
Tovább olvasom