Tippek és tanácsok

Miért válassza a zuhanykabint?

A zuhanykabinoknak számtalan előnyük van. Méretükből adódóan minimálisabb helyet foglalnak el, mint a kádak, így helytakarékos megoldást nyújtanak kisebb lakások, garzonok esetében is.

De olyan is előfordulhat, hogy egy családi házban két fürdőszoba esetében az egyikbe zuhanykabint helyeznek el. Ez a megoldás azért praktikus, mert így a rohanó hétköznapok során a zuhanyzással időt és energiát spórolhatunk, míg a hétvégéken kényeztető fürdőt vehetünk a másik helyiségben elhelyezett kádban.

Azonban, ez utóbbi opcióra is létezik egy kompromisszumos megoldás, hiszen ma már léteznek olyan, viszonylag nagyobb méretekkel rendelkező zuhanykabinok, melyeknek aljzata kádként funkciónál. Bár praktikussági szemszögből ezek lehetek a legmegfelelőbbek, azonban kisebb fürdőszoba esetén nem szerencsés alkalmazni őket.

A zuhanyzás másik fő előnye, hogy vitalizálja a vérkeringést, ezáltal energikusabban indulhatnak napjaink, mely során még időt és pénzt is spórolhatunk, hiszen átlagosan kevesebb vizet fogyasztunk a zuhanykabinokban eltöltött idő alatt, mint a kádban üldögélve.

Bármelyik verzió mellett is dönt, kínálatunkban minden bizonnyal megtalálja az Ön számára ideális darabot!

Vissza a tippek és tanácsokhoz