Tippek és tanácsok

Burkolószerszámok: profi felszerelés nem csak profiknak

Burkolószerszámok és kiegészítő eszközök megbízható minőségben! Nálunk mindent beszerezhet, ami a hatékony munkához és kifogástalan eredményhez kell!

Burkolószerszámok és kiegészítő eszközök megbízható minőségben! Nálunk mindent beszerezhet, ami a hatékony munkához és kifogástalan eredményhez kell!

A csempék és járólapok lehelyezésének megvan a maga technikája, de egy kis tájékozódással akár önállóan is belevághatunk a konyha, fürdőszoba vagy akár a terasz felújításába. A videós anyagokból ellesett trükköknek köszönhetően egészen magabiztosan kezdhetünk neki a hidegburkolásnak, azonban valami még hiányzik. A szakemberek által végzett munka ugyanis nem csak a hozzáértés miatt lesz szép és tartós, legalább ilyen fontosak a burkolószerszámok is. A hidegburkolás több lépésből álló munka, és minden feladatnak megvannak a maga eszközei, amikkel megkönnyíthetjük a saját dolgunkat, valamint a színvonalas végeredményről is gondoskodhatunk. Bár a hidegburkoláshoz szükséges eszközök közül néhány talán már megtalálható a barkácskészletünkben, vannak speciális burkolószerszámok is, amiket mindenképpen be kell szereznünk. Nézzük!

A precíz munkához alapos tervezésre van szükség, fel kell mérnünk, hogyan tudjuk elhelyezni a lapokat, hol kell vágnunk belőlük, és mindent pontosan be kell jelölnünk. Szükségünk van tehát jelölőszerszámokra és kiegészítő eszközökre, ide tartozik a krétás csapózsinór, az acélvonalzó, de a vízmérték és a zsírkréta is. Ahhoz, hogy a lapok szépen illeszkedjenek a helyükre és kiadják a rendelkezésre álló síkot, vágószerszámok is kellenek, ezek alkotják a burkolószerszámok következő csoportját. Csempevágó, csempefűrész, körkivágó, sarokcsiszoló is szükséges lehet ahhoz, hogy méretre és formára tudjuk vágni a lapokat. Az előkészületeket a lapok lefektetése, illetve ragasztása követi, amit az erre tervezett burkolószerszámok segítségével tudunk megtenni. Ehhez biztosan kelleni fog fogazott glettvas és simító, de gumikalapácsról, csempekeresztekről, szivacsról is gondoskodnunk kell. A munka során számtalan egyéb kiegészítőre lehet még szükségünk, így például vödrökre, habarcskeverőre vagy éppen fugázó zsákra. Ez azonban csupán egy általános leírás, hiszen mindig a környezeti adottságok és az egyedi igények határozzák meg, hogy pontosan milyen burkolószerszámok kellenek a munkához.

Ha Ön is éppen felújítás előtt áll, készüljön velünk a hidegburkolásra! Kiváló minőségű burkolószerszámok és egyéb praktikus eszközök várják kínálatunkban, rendeljen tőlünk bizalommal!

Vissza a tippek és tanácsokhoz